Spojte se s námi


Hokej

O oporu Sparty Praha se má strhnout velký boj! V hlavě má hráč i angažmá v NHL, čeká jej klíčová sezona

Důležitý hráč pražské Sparty bude nejspíš brzy na roztrhání. Vedení klubu z hlavního města jej chce udržet a rádo by s ním prodloužilo kontrakt, hokejista však s podepsáním nespěchá. Myslí si i na zámořskou NHL.

Publikováno

dne

Důležitý hráč pražské Sparty bude nejspíš brzy na roztrhání. Vedení klubu z hlavního města jej chce udržet a rádo by s ním prodloužilo kontrakt, hokejista však s podepsáním nespěchá. Myslí si i na zámořskou NHL.

300 Kč + až 50.000 Kč od Fortuny

Za kolik si zahraješ tolik dostaneš

Vsadit si
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.
  • Opora Pražanů se chystá na svou průlomovou sezonu
  • Po ní můžou přijít opravdu lukrativní nabídky, třeba i z NHL
  • Teď je ale potřeba, aby hráč Spartě pomohl k titulu

Pavel Kousal je jednou z opor HC Sparta Praha, ta jej chce udržet ve svém kádru. Ve 25 letech jde o čtvrtého nejmladšího hráče sparťanské soupisky, přesto je Kousal významným členem sestavy. A bude ještě významnějším.

Ve Spartě od něj očekávají průlomový ročník, po něm se dost možná strhne o hráčovy služby nebývalá mela. Sparťané s tím počítají, přesto by s ním rádi prodloužili smlouvu a udrželi jej co nejdéle.

Kousal však s jejím podpisem vůbec nespěchá. Nemá proč. Počká si, jak se vyvine tato sezona, a pak si asi bude moct vybírat z mnoha nabídek. Dost možná ještě lukrativnějších.

Teď se očekává, že se Kousal zařadí mezi opravdové hvězdy domácí soutěže. „Myslím, že by to mohlo přijít. Předpoklady k této roli mám, jen je prodat na ledě, nebát se, být trošku sobec,“ řekl hokejista pro iSport.

Věřím si, věk tomu napovídá, měl bych přebírat odpovědnost. Kluci kolem jsou starší, ale i oni budou chtít zápasy pořád rozhodovat,“ nechal se dále slyšet Kousal.

V tuto chvíli se Kousal soustředí na extraligovou sezonu. Jak by také ne, Sparta má vysoký věkový průměr a letos chce konečně po letech urvat mistrovský titul, o který se marně snaží již dlouho.

K tomu jí má dopomoct právě i Kousal v jedné z klíčových rolí mužstva. Měl by hrát v jedné z prvních dvou lajn a dostávat na ledě ještě více prostoru, než tomu bylo v minulé sezoně.

Sám hráč ale přiznává, že myslí i na budoucnost a v hlavě má zahraniční angažmá. Jeho největším snem je samozřejmě působení ve slavné kanadsko-americké NHL, kde o něj může být také zájem.

Zdroje: iSport, HC Sparta Praha

Reklama

Oblíbené