Spojte se s námi


Fotbal

Kde sledovat AC Milán vs Liverpool: Liga mistrů živě v TV

Publikováno

dne

V úterý večer odstartuje první ročník nového formátu Ligy mistrů. Zřejmě nejatraktivnějším soubojem prvního hracího dne bude zápas AC Milán vs Liverpool. Sázkové kanceláře favorizují anglický celek, na jehož triumf si u Betana můžete vsadit v kurzu 1.91. Repríza památného finálového duelu ze sezony 2004/05 se odehraje v úterý 17. září od 21:00 na San Siru. V přímém přenosu jej odvysílá televizní stanice Nova Sport 6.

AC Milan logo
AC Milán
Zář 17, 2024 21:00
Méně než 6 rohů v prvním poločase
Liverpool logo
Liverpool

350 Kč zdarma s promo kódem: BIGPROMOCZ

dalších 3000Kč za vklad + free spiny

VYUŽÍT PROMO KÓD
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.
  • AC Milán si o víkendu připsalo pohodlnou výhru proti Venezii
  • Liverpool zažil premiérovou soutěžní prohru pod vedením Arneho Slota
  • Na vítězství AC Milán vypsalo Betano kurz 3.80, na remízu se nabízí rovněž kurz 3.80 a na výhru hostů si můžete vsadit s kurzem 1.91

Kde sledovat zápas AC Milán vs Liverpool

Zápas AC Milán vs Liverpool se odehraje na slavném San Siru v úterý 17. září od 21:00 a sledovat jej budete moci díky televizní stanici Nova Sport 6. Jedná se o největší tahák úvodního hracího dne nového formátu milionářské soutěže.

Kde sledovat zápas AC Milán vs Liverpool
Kdy:17. září (21:00)
Kde:San Siro (Milán)
Soutěž:Liga mistrů – 1. kolo
Kurzy Betano: 3.80 vs 3.80 vs 1.91
H2H:1 – 1 – 5
Kde sledovat:Nova Sport 6

Rozpačitý úvod sezony AC Milán

AC Milán zažívá rozpačitý start nové sezony. O víkendu si sice připsalo pohodlnou výhru 4:0 proti nováčkovi soutěže z Venezie, jednalo se však o premiérový triumf. Týmu portugalského kouče Paula Fonsecy momentálně náleží v Serii A až devátá pozice. Tradiční italský celek sužují především problémy v obraně, Mike Maignan totiž inkasoval již šestkrát. V dobré formě se naopak zdá být Christian Pulisic, jenž se podílel na čtyřech ligových gólech.

První prohra pod novým koučem

Liverpool si pod vedením nizozemského stratéga až dosud vedl velmi dobře. V úvodních třech kolech byl stoprocentní, přičemž nedostal ani jeden gól. Vše se změnilo až sobotním zápasem na Anfield Road s Nottinghamem, v němž si Reds mnoho gólových šancí nevytvořili. V 72. minutě se navíc trefil střídající Callum Hudson-Odoi a jediným gólem utkání s postaral o tříbodový zisk hostujícího celku.

AC Milán vs Liverpool kurzy

Na vítězství AC Milán si u sázkové kanceláře Betano můžete vsadit s kurzem 3.80, stejně tak i na remízu. Papírovým favoritem zůstává hostující celek s kurzem 1.91. V aktuálním nastavení kurzových hladin se kromě aktuální formy promítá i historie vzájemných soubojů jež hraje jednoznačně ve prospěch anglického mužstva.

AC Milan logo
AC Milán
Liverpool logo
Liverpool Náš tip

AC Milán vs Liverpool

Očekáváme, že si tým okolo Mohameda Salaha připíše velmi důležitý tříbodový zisk. Arne Slot totiž dodal týmu potřebný nový impulz. Kromě útočných hvězd se daří také obraně a zdá se, že změna na trenérském postu Liverpoolu příliš neublížila. V sezoně 2021/22 na sebe celky narazily ve skupinové fázi a oba duely vyhrál právě anglický tým.
Vítězství Liverpoolu
Liverpool a méně než než 3.5 gólu

300 Kč + až 50.000 Kč od Fortuny

Za kolik si zahraješ tolik dostaneš

Vsadit si
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.
Reklama
1
Betano
2
Fortuna
3
Synottip
4
Tipsport
5
Merkurxtip
6
Sazka
7
Chance

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislostHrajte zodpovědně. 18+ | Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Oblíbené