Spojte se s námi


Bojové sporty

Šampion Patrik Kincl v obavách? V Německu bude čelit německému ranaři i téměř 60 tisícům fanoušků soupeře. Jak se na to připravuje?

Oktagon se už za necelý měsíc vydá do německého Frankfurtu na fotbalový stadion, kde bude chtít přepsat historii světového MMA. Bude u toho i Patrik Kincl. Šampion střední váhy zažije něco, co se mu už jen tak nepoštěstí. Kromě vyzyvatele Kerima Engizeka bude čelit šíleně nepřátelské atmosféře. Jak se na to připravuje?

Publikováno

dne

Oktagon se už za necelý měsíc vydá do německého Frankfurtu na fotbalový stadion, kde bude chtít přepsat historii světového MMA. Bude u toho i Patrik Kincl. Šampion střední váhy zažije něco, co se mu už jen tak nepoštěstí. Kromě vyzyvatele Kerima Engizeka bude čelit šíleně nepřátelské atmosféře. Jak se na to připravuje?

300 Kč + až 50.000 Kč od Fortuny

Za kolik si zahraješ tolik dostaneš

Vsadit si
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.
  • Jednička P4P žebříčku Oktagonu před sebou má další zápas
  • Patrik Kincl však ve Frankfurtu nebude čelit jen svému soupeři
  • Proti němu bude i téměř 60 tisíc fanoušků soupeře

Měl bojovat v Edenu s Matějem Peňázem, kvůli zdravotním problémům o souboj na fotbalovém stadionu v Praze přišel. Jaké to je, když bojujete na fotbalovém stadionu, si nevyzkoušel ani v polské organizaci KSW, ale pokud se něco zlého nestane, tak se v říjnu dočká.

Patrik Kincl bude totiž jednou z největších hvězd galavečera OKTAGON 62 v německém Frankfurtu. Konkrétně na tamním fotbalovém stadionu. Už nyní se prodalo více než 54 tisíc lístků. Kapacita se pohybuje okolo 60 tisíc míst.

Pokud se podaří překročit hranici 58 tisíc prodaných vstupenek, půjde o největší návštěvu na MMA turnaji v historii. Mimo to si československá organizace připíše jako první ze všech skvělý milník – v rámci jednoho roku bude mít dvě akce na fotbalových stadionech.

Ale zpět k šampionovi. Tentokráte jej nečeká Peňáz, nýbrž nebezpečný ranař Kerim Engizek. Počítá se s tím, že jej právě celý stadion požene za vítězstvím. Kincl tedy nebude čelit jen jednomu soupeři. Kromě Kerima se porve i s nepřátelskou atmosférou.

Má Patrik Kincl z atmosféry obavy?

Atmosféra umí být velice důležitá. Ví to i Patrik Kincl. Ten ostatně přiznal, že svou poslední obhajobu v Ostravě proti Piotru Wawrzyniakovi zvládl z velké části díky fanouškům, kteří jej hnali za výhrou. Nejdéle úřadující šampion Oktagonu a jednička P4P žebříčku si tedy vyzkouší, jaké to je, když bude téměř 60 tisíc lidí hnát za výhrou jeho soupeře.

A jak se na to připravuje? „Občas to zařadím do vizualizace a snažím se to mít takto v hlavě nastaveno,“ prozradil na Instagramu v odpovědi na otázku, jak si myslí, že to psychicky zvládne.

„Dál to bude o co největší koncentraci pouze na svůj roh, aby mě ten dav co nejméně ovlivňoval. Ale jsou věci, které jdou v reálu udělat o něco hůř než na papíře. Tak uvidíme,“ dodal Inspektor.

Nepodceňuje však ani svého soupeře, který před sebou má největší výzvu v kariéře. „Je to one punch knockouter. Jedním úderem to dokáže rozhodnout a zápas ukončit. Je to silový a hodně dynamický typ, takže očekávám vlastně to nejhorší a vlastně i pro mě velkou zkoušku mého zápasnického umu,“ popsal kvality svého soupeře Kincl.

Galavečer proběhne už 12. října 2024.

Zdroj: Patrik Kincl, Oktagon MMA

Reklama

Oblíbené