Spojte se s námi


Bojové sporty

Udělám maximum, abych Keitu vypnul. Půjdu se s ním porvat v postoji, říká Mateusz Legierski před bitvou v Brně

Mateusz Legierski byl prvním šampionem lehké váhy v Oktagonu. Od té doby se ale hodně změnilo. Nyní se však polský ranař připomíná fanouškům skvělými výkony a nyní jej čeká ohromná výzva v podobě jedné z největších hvězd organizace. Vyzraje na Losene Keitu? Polský bojovník o sobě nepochybuje.

Publikováno

dne

Mateusz Legierski byl prvním šampionem lehké váhy v Oktagonu. Od té doby se ale hodně změnilo. Nyní se však polský ranař připomíná fanouškům skvělými výkony a nyní jej čeká ohromná výzva v podobě jedné z největších hvězd organizace. Vyzraje na Losene Keitu? Polský bojovník o sobě nepochybuje.

350 Kč zdarma s promo kódem: BIGPROMOCZ

dalších 3000Kč za vklad + free spiny

VYUŽÍT PROMO KÓD
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.
  • Legierski byl prvním šampionem lehké váhy Oktagonu
  • V posledním zápase v Edenu ztrestal Wanlisse
  • Teď si brousí zuby na Keitu

Je to už nějaká doba od momentu, kdy se Mateusz Legierski stal prvním šampionem lehké váhy Oktagonu. Porazil například Jakuba Bahníka či Ronalda Paradeisera, mimochodem muže, kterého potenciálně může potkat ve finále Tipsport Gamechangeru.

O titul už ovšem dávno přišel. Vyzkoušel si angažmá v KSW a chvíli se zdálo, že už ani nemá velkou motivaci bojovat. Od svého návratu do Oktagonu ovšem zase stále vyhrává a milionová pyramida je pro něj velkou motivací.

Hned v prvním kole si poradil s Matoušem Kohoutem, ve čtvrtfinále vytrestal drzého Akonne Wanlisse, který v prvním kole zneuctil svého soupeře Sahila Siraje. Už v rozhovoru před zápasem šlo znát, že mu Angličan svým chováním není vůbec sympatický. Přiznal to i nyní v dokumentu Cesta na OKTAGON.

„Jakmile mi na začátku nepodal ruku, věděl jsem, že dostane nakládačku. V prvním kole jsem cítil, že měl sílu, ale do toho druhého už mu jí moc nezůstalo. Lituju jen toho, že se mi ho nepovedlo vyprovokovat, i když ve třetím kole to málem vyšlo. Mám pocit, že kdykoliv dělá někdo při nástupu šaškárny, máchá kolem sebe mečem a podobně, tak pak dostane,“ říká Legierski.

Legierski věří, že Keitu dokáže porazit

Nyní před sebou má Mateusz Legierski ohromnou výzvu. Utká se s dalším bývalým šampionem lehké váhy Losene Keitou, který kromě zranění v Oktagonu neprohrál. Ostatně porážku v Oktagonu na kontě nemá ani Polák.

„Čekal jsem, že proti němu Bogdanovič ukáže víc. Teď už se ale těším, až zase budu zápasit. Já se Keity nebojím. Půjdu se s ním porvat. Nehodlám ho házet, chci ho zdolat v postoji. S veškerou úctou k němu, udělám maximum, abych ho vypnul,“ má jasno polská hvězda.

„Vyhrát Tipsport Gamechanger by pro mou kariéru bylo velké vyznamenání. Je tu evropská a světová špička. Vyhrát 300 tisíc eur? To by bylo zásadní změnou v životě,“ říká bývalý šampion.

Legierski mimochodem přiznal, že je v České republice mnohem více populární než v Polsku. Svou rodnou zemi ale má rád a je rád, že ji může reprezentovat. V krátkosti vyjádřil i svou lásku k horám: „Rád si občas zajedu do města, ale maximálně na jeden nebo dva týdny. Pak mi začnou chybět hory, takže se často a rád vracím. Mám rád hory, jsem takový horal.“

Dokáže si polský horal připsat jeden z největších skalpů v kariéře? To se dozvíme již 21. září na turnaji OKTAGON 61.

Zdroj: Oktagon MMA

Reklama

Oblíbené