Spojte se s námi


Hokej

NHL v Praze 2024 – program, vstupenky, týmy a kde sledovat

Publikováno

dne

Nejlepší světový hokej znovu míří do pražské O2 areny. V české metropoli se dvakrát utkají týmy New Jersey Devils a Buffalo Sabres. Podívejte se, kde sledovat NHL v Praze 2024, jaký je program a jak je to se vstupenkami.

UdálostNHL v Praze 2024
Kdy a kde4. a 5. října 2024, O2 arena, Praha
Live stream exluzivně Spustit Betano TV + 350 Kč
NHL v Praze kurzy Fortuna Betano

300 Kč + až 50.000 Kč od Fortuny

Za kolik si zahraješ tolik dostaneš

Vsadit si
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

NHL v Praze 2024 program

Program má NHL v Praze poměrně jasný. Odehrají se jen dvě utkání, která mají pevně stanovený termín, čas i místo konání. Oba zápasy se uskuteční v pražské O2 areně. V obou zápasech se objeví New Jersey Devils a Buffalo Sabres, přičemž první utkání zahájí oficiálně jako domácí tým Buffalo, to druhé New Jersey.

První duel mezi Buffalem a New Jersey odstartuje 4. října 2024 v 19:00. Druhé měření sil mají tyto týmy na programu o den později, tedy 5. října 2024, ovšem tentokráte zápas bude zahájen již v 15:00.

Jelikož ještě nezačala sezona a týmy nezahájily ani přípravu, tak lze jen těžce tipovat favorita. Na NHL v Praze zatím nejsou ani vypsané kurzy, přeci jen na to zbývá stále dost času. Z posledních deseti vzájemných utkání se ale hned sedmkrát radovali z výhry hráči Devils a tak můžeme favorizovat právě New Jersey.

NHL v Praze po dvouleté odmlce

NHL v Praze se stává poměrně tradiční záležitostí. Letos ostatně nebudou týmy nejlepší hokejové ligy světa v české metropoli poprvé, byť v případě Buffala i New Jersey to říci nelze. V minulé sezoně se ovšem nejlepší týmy planety do O2 areny nevrátily a čeští fanoušci se tak dočkají návratu po dvouleté odmlce.

Níže v článku naleznete informace ohledně historie zápasů NHL v Praze včetně statistik, jak si v nich vedli čeští hráči, jak utkání dopadla a které týmy hrály.

Buffalo Sabres může přivést dva české mladíky

NHL v Praze týmy Buffalo Sabres a New Jersey nabídne vůbec poprvé. Možná se nejedná o organizace, které mají v našich končinách nejvíce fanoušků či které mají mnoho hráčů z České republiky, nicméně stále jsou to celky z nejlepší ligy světa.

Sabres mají na soupisce aktuálně dvojici českých mladíků. Do Prahy by tak mohli dorazit útočníci Jiří Kulich (20 let) a Lukáš Rousek (25 let). Kulich v minulé sezoně zasáhl do jediného utkání, to Rousek si v minulé sezoně připsal startů 15, ještě v předešlém roce přidal další dva.

Těšit se ovšem můžeme i na hráče jako Alex Tuch, Rasmus Dahlin, Tage Thompson nebo JJ Peterka, kteří si v minulé sezoně připsali 50 a více kanadských bodů.

New Jersey Devils potáhne Ondřej Palát

Jak bylo výše zmíněno, NHL v Praze týmy Devils a Sabres čeká vůbec poprvé. New Jersey pak bude pro fanoušky v O2 areně možná o něco zajímavějším celkem, jelikož do české metropole naláká i slovenské fanoušky.

Za New Jersey totiž hraje například Jesper Bratt, který loni nasbíral 83 bodů v základní části. Přijet má i vycházející hvězda Jack Hughes či hvězdný Švýcar Nico Hischier, kterého určitě znají i diváci z mistrovství světa.

České příznivce nejvíce zajímá Ondřej Palát, nicméně Devils mají v kádru i dva slovenské hokejisty, konkrétně Tomáše Tatara a Šimona Nemce.

Získejte zdarma až 500Kč zdarma za regitraci

Vsadit si
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Kde koupit vstupenky na NHL v Praze 2024

Míst, kde koupit vstupenky na NHL v Praze, je hned několik. Lístky nabízí například webové stránky Ticketportal či Ticketmaster. Pokud ovšem nad koupí přemýšlíte, měli byste pospíšit. Lístků již mnoho nezbývá, nicméně nutno zmínit, že nejsou nejlevnější.

Vůbec nejlevnější vstupenky lze koupit za 5 490 Kč, ceny jsou pro obě utkání totožné. Rozhodně pak nedoporučujeme kupovat lístky od překupníků. Nejlepší variantou jsou dva výše zmíněné weby, které jsou důvěryhodné.

Kde sledovat NHL v Praze: live v TV a online

Možnost, kde sledovat NHL v Praze, naštěstí není pouze jedna. Zastávku nejlepší hokejové ligy světa v české metropoli půjde sledovat jak v televizi, tak přes live stream. Pokud chcete NHL v Praze live stream zcela zdarma, pak můžete využít BETANO TV, kde navíc dostanete akční bonus.

Betano pak nabídne všechny zápasy NHL, budete si moci vybírat z jednotlivých utkání a nemusíte se tedy spoléhat na to, jestli televizní stanice zařadí do programu zápas, který chcete sledovat.

Pokud ovšem chcete sledovat zápasy v televizi, tak máte možnost se stanicemi Nova Sport. Ta bude určitě vysílat obě pražská utkání, přičemž live stream nabízí platforma Voyo. Obě varianty jsou však placené.

EXKLUZIVNÍ STREAMY Z NEJLEPŠÍCH FOTBALOVÝCH LIG ZDARMA

+ 350Kč ZDARMA S KÓDEM "BIGPROMOCZ"

Spustit přenos
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Historie zápasů NHL v Praze

Jak již bylo výše zmíněno, NHL v Praze není žádnou novinkou. Vůbec poprvé hostila pražská O2 arena zápasy nejlepší hokejové ligy světa již v roce 2008, tehdy se v české metropoli střetli New York Rangers a Tampa Bay Lightning.

Druhá návštěva zámořské soutěže v České republice se uskutečnila v roce 2010. Tentokrát se fanoušci dočkali výběrů Boston Bruins a Phoenix Coyotes, přičemž na led vyrazily i české hvězdy David Krejčí, Petr Průcha a Radim Vrbata.

Na další návrat NHL si Praha počkala až do roku 2019, kdy změřily síly týmy Philadelphia Flyers a Chicago Blackhawks. Do tohoto utkání zasáhli David Kämpf, Dominik Kubalík či Jakub Voráček.

V letech 2020 a 2021 se měla NHL do Prahy vrátit znovu, kvůli koronaviru však ze zápasů Bostonu a Nashvillu sešlo a David Pastrňák si tedy za Bruins před domácím publikem nezahrál.

Zatím naposledy se naše hlavní město stalo dějištěm zápasů NHL v říjnu 2022. Dva souboje v O2 areně svedly Nashville Predators a San Jose Sharks, nechyběli u toho Tomáš Hertl a Radim Šimek.

Jak si Češi vedli v zápasech NHL v O2 areně?

  • Radim Vrbata – 4 zápasy, 3 body (1+2)
  • David Krejčí – 2 zápasy, 3 body (0+3)
  • Tomáš Hertl – 2 zápasy, 1 bod (0+1)
  • Petr Průcha – 4 zápasy, 0 bodů
  • Václav Prospal – 2 zápasy, 0 bodů
  • Michal Rozsíval – 2 zápasy, 0 bodů
  • Radim Šimek – 2 zápasy, 0 bodů
  • David Kämpf – 1 zápas, 0 bodů
  • Dominik Kubalík – 1 zápas, 0 bodů
  • Jakub Voráček – 1 zápas, 0 bodů

Zápasy NHL v Praze

DatumZápasVýsledek
04. 10. 2008Tampa Bay Lightning vs New York Rangers1:2
05. 10. 2008New York Rangers vs Tampa Bay Lightning2:1
09. 10. 2010Boston Bruins vs Phoenix Coyotes2:5
10. 10. 2010Phoenix Coyotes vs Boston Bruins0:3
04. 10. 2019Philadelphia Flyers vs Chicago Blackhawks4:3
07. 10. 2022Nashville Predators vs San Jose Sharks4:1
08. 10. 2022San Jose Sharks vs Nashville Predators2:3
Betano
Fortuna
Synottip
Tipsport
Merkurxtip
Sazka
Chance
Betano
Fortuna
Synottip
Tipsport
Merkurxtip
Sazka
Chance

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislostHrajte zodpovědně. 18+ | Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Reklama
Betano
Fortuna
Synottip
Tipsport
Merkurxtip
Sazka
Chance

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislostHrajte zodpovědně. 18+ | Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Oblíbené