Spojte se s námi


Fotbal

Tottenham vs Arsenal kurzy a preview: Premier League

Publikováno

dne

Jeden z největších zápasů klubové scény je tu. Severolondýnské derby s pořadovým číslem 196, Tottenham vs Arsenal. Na vítězství hostů lze vsadit u Fortuny v kurzu 2.23, což je momentálně nejlepší kurz na trhu. Utkání se odehraje v neděli 15. září v 15:00 na Tottenham Hotspur Stadium v Londýně. Utkání bude živě vysílat CANAL+Sport.

Tottenham logo
Tottenham
Zář 15, 2024 15:00
Oba týmy skórují a v utkání padne 2,5 gólů+
Arsenal FC logo
Arsenal

350 Kč zdarma s promo kódem: BIGPROMOCZ

dalších 3000Kč za vklad + free spiny

VYUŽÍT PROMO KÓD
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.
  • Arsenal je mírným favoritem
  • Na vítězství v severolondýnském derby čeká Tottenham už 4 zápasy
  • Na vítězství domácích je u Betano vypsán kurz 3.15, na remízu 3.60 a na výhru hostů 2.22

Tottenham vs Arsenal kurzy

Toto severolondýnské derby nese pořadové číslo už 196. První střetnutí těchto nesmiřitelných rivalů proběhlo už v roce 1909. Vítězství zažil Arsenal 82x, k vidění bylo 52 remíz a Spurs se radovali v 61 případech. I z historických statistik je vidět, jak jsou zápasy vyrovnané a ani tentokrát nelze čekat žádný válec z jedné, či druhé strany.

Tottenham logo
Tottenham
Arsenal FC logo
Arsenal Náš tip

Tottenham vs Arsenal

Arsenal má přeci jen vyladěnější tým, vyšší ambice a pohybuje se již mnoho sezón včetně té aktuální ve vyšších patrech tabulky. Neprohra hostů je samozřejmě opatrný tip. Kdo by hledal vyšší kurz, může zkusit ostrou dvojku.
Neprohra Arsenal
Son dá gól

300 Kč + až 50.000 Kč od Fortuny

Za kolik si zahraješ tolik dostaneš

Vsadit si
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Aktuální forma a kádr Tottenham

Spurs zatím patří 10. místo v tabulce Premier League po třech odehraných kolech. Zažili už všechny možné konce utkání. V tom prvním remízu na půdě nováčka z Leicesteru, ve druhém vítězství doma proti Evertonu a v zatím posledním ligovém duelu nestačili na Newcastle.

Z aktuálně hrajících hráčů je Son se sedmi zásahy jednoznačně nejlepším střelcem vzájemných duelů s Arsenalem. Nad ním jsou v historických tabulkách legendy jako Emmanuel Adebayor, který působil v obou klubech, či Harry Kane, který se trefil 14x a nemá tak v tomto ohledu konkurenci.

Aktuální forma a kádr Arsenal

Gunners vstoupili do letošního ligového ročníku vítězstvím proti Wolves, další 3 body zapsali na půdě Aston Villy a po posledním kole a remíze s Brightonem mají za sebou první ztrátu, když si nechali odskočit City a Liverpool.

Arsenal hraje sice venku, ale stále je v zápase mírným favoritem. Navíc neprohrál v posledních čtyřech vzájemných duelech. Kouč Arteta přišel během reprezentačního srazu o Martina Odegaarda.

Kde sledovat zápas Tottenham vs Arsenal?

Severolondýnské derby je jedním z nejsledovanějších duelů vůbec. Nejen v Anglii. Zápas se odehraje 15. září ve 15:00 hodin v Londýně. Utkání lze živě sledovat na programu CANAL+Sport.

Hlavní informace:
SoutěžPremier League
Termín zápasu15. září 15:00
Místo zápasuTottenham Hotspur Stadium (Londýn)
Kurzy Betano3.15 vs 2.22
Kde sledovatCANAL+Sport

Reklama
1
Betano
2
Fortuna
3
Synottip
4
Tipsport
5
Merkurxtip
6
Sazka
7
Chance

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislostHrajte zodpovědně. 18+ | Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Oblíbené