Spojte se s námi


Hokej

Kde sledovat Třinec vs Växjö: hokejová Liga mistrů live v TV a online

Publikováno

dne

Ve čtvrtek odpoledne se odehrají úvodní zápasy třetího kola hokejové Ligy mistrů. Své zastoupení v nich bude mít i Česká republika, neboť dojde na souboj Třinec vs Växjö. Papírového favorita bychom v tomto klání hledali marně, šance obou celků na vítězství jsou podle sázkových kanceláří téměř totožné. Na výhru Třince si u Betana můžete vsadit v kurzu 2.50. Zápas se odehraje ve čtvrtek 12. září od 17:00 a v přímém přenosu jej odvysílá televizní stanice Sport 2, v podobě live streamu ho nabídnou Tipsport TV a Chance TV.

HC Oceláři Třinec logo
Třinec
Zář 12, 2024 17:00
Třinec neprohraje
Växjö logo
Växjö

350 Kč zdarma s promo kódem: BIGPROMOCZ

dalších 3000Kč za vklad + free spiny

VYUŽÍT PROMO KÓD
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.
  • Třinec získal z úvodních dvou zápasů pět bodů
  • Växjö se pokusí odčinit nečekanou prohru se Sheffieldem
  • Na vítězství Třince vypsalo Betano kurz 2.50, na remízu kurz 3.95 a na triumf hostujícího celku si můžete vsadit v kurzu 2.35

Kde sledovat zápas Třinec vs Växjö

Duel Třinec vs Växjö můžete ve čtvrtek 12. září od 17:00 sledovat díky televizní stanici Sport 2, v podobě live streamu ho nabídnou Tipsport TV a Chance TV. Växjö se ve čtvrtek odpoledne ve WERK Aréně pokusí odčinit nečekané zaváhání se Sheffieldem, s nímž prohrálo po prodloužení a připsalo si tak pouhý bod. Proti Třinci jej ale čeká podstatně náročnější úkol.

Kde sledovat zápas Třinec vs Växjö
Kdy:12. září (17:00)
Kde:WERK Aréna
Soutěž:Liga mistrů – 3. kolo
Kurzy Betano: 2.50 vs 3.95 vs 2.35
H2H:0 – 0 – 0
Kde sledovat:Sport 2, Tipsport TV, Chance TV

Skvělý obrat Třince

Třinec zažil vydařený vstup do nového ročníku hokejové Ligy mistrů a z úvodních dvou zápasů získal pět bodů. Nejprve na půdě švýcarského Lausanne zvítězil úřadující šampion Tipsport Extraligy po prodloužení, načež v základní hrací době porazil francouzský Rouen. Ještě na startu třetí třetiny sice prohrával 3:1, nicméně závěrečná část se svěřencům trenéra Zdeňka Motáka podařila na výbornou a čtyřmi góly otočili průběh celého zápasu.

Třinec vs Växjö kurzy

Na vítězství Třince vypsalo Betano kurz 2.50, na remízu kurz 3.95 a na triumf hostujícího celku si můžete vsadit v kurzu 2.35. Očekáváme, že se Třinci podaří potvrdit skvělý vstup do nové sezony a premiérový domácí zápas ve WERK Aréně zvládl vítězně. Do velké míry bude záležet na výkonech Marka Daňa a Libora Hudáčka. Oba se totiž nachází v čele kanadského bodování, když se shodně podíleli na pěti gólech. Kromě dvou přesných zásahů si totiž na své konto připsali i tři asistence a právě oni mají obrovský podíl na pětibodovém zisku. I ve čtvrtek je bude celek ze Slezska potřebovat v ideálním rozpoložení.

HC Oceláři Třinec logo
Třinec Náš tip
Växjö logo
Växjö

Třinec vs Växjö

Půjde o premiérový vzájemný zápas mezi těmito celky. Växjö potřebuje napravit své zaváhání se Sheffieldem, jemuž podlehlo po prodloužení. Švédský celek tedy rozhodně bude mít o motivaci postaráno. V předešlých dvou zápasech vstřelil pět gólů, z nichž tři zaznamenal v přesilovce. Pokud se Třinci podaří eliminovat tuto silnou stránku soupeře, měl by se v domácí aréně radovat z vítězství. Pro opatrnější sázkaře ale doporučujeme raději jeho triumf do rozhodnutí.
Třinec - vítěz do rozhodnutí
Třinec a více než 2.5 gólu
Reklama
1
Betano
2
Fortuna
3
Synottip
4
Tipsport
5
Merkurxtip
6
Sazka
7
Chance

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislostHrajte zodpovědně. 18+ | Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Oblíbené