Spojte se s námi


Fotbal

Argentina vs Chile kurzy a preview: Kvalifikace na MS

Publikováno

dne

Zápas Argentina vs Chile otevře jihoamerickou část kvalifikace na mistrovství světa v roce 2026, které pořádají společně USA, Kanada a Mexiko. Argentina do kvalifikace vstupuje jako obhájce titulu a favorit na postup číslo 1. Chile by se na světový šampionát po letech opět rádo vrátilo. Duel se odehraje ve čtvrtek 6. září ve 2:00.

350 Kč zdarma s promo kódem: BIGPROMOCZ

dalších 3000Kč za vklad + free spiny

VYUŽÍT PROMO KÓD
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.
  • Argentina vyhrála v posledních 11 zápasech, porážku poznala naposledy v listopadu 2023
  • Chile přes nepodařený konec posledního kvalifikačního cyklu nedosáhlo na účast na mistrovství světa, tentokrát by to obvyklý účastník závěrečného turnaje chtěl napravit
  • Betano vypisuje na výhru Argentiny kurz 1.34, na remízu 4.90 a na výhru Chile 10.25

Argentina vs Chile kurzy

Na domácí celek je vypsaný kurz 1.34, naprosto právem. Nejenže jde o úřadující mistry Jižní Ameriky a mistrovství světa, ale také jde o tým, který s Chile neprohrál 8 zápasů v řadě. 2 poslední dokonce skončily výhrou Argentinců. Na remízu sázková kancelář Betano vypisuje kurz 4.90. Z posledních 8 vzájemných duelů skončila hned polovina remízou, tudíž tento výsledek nelze úplně vyloučit. Na výhru Chile je poté vypsán kurz 10.25. Poslední výhra hostů v základní hrací době se však datuje do roku 2008.

Tip na sázení – Výsledek 1. poločasu – Remíza

Hned 3 z posledních 5 vzájemných zápasů těchto soupeřů skončilo remízou po 1. poločase. Úvodní poločasy jsou pravidelně nervózní a opatrné, navíc v kurzu 2.35 u Betana se sázka jeví jako velmi zajímavá příležitost.

Tip na sázeníKurz BetanoKurz Fortuna
Výsledek 1. poločasu – Remíza2.352.59
Gól v obou poločasech – Ano1.69
L. Martinez vstřelí 2 a více gólů5.306.30

300 Kč + až 50.000 Kč od Fortuny

Za kolik si zahraješ tolik dostaneš

Vsadit si
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Argentina do zápasu vstupuje jako nejlepší tým Jižní Ameriky

Podobně jako Španělsko v Evropě, tak i Argentina dominuje svému kontinentu, nyní dokonce i světu. Na předposlední Copa America získal Lionel Messi svou první mezinárodní trofej. Později přidal i vytoužený triumf na MS v Kataru a před necelými 2 měsíci zvítězil v dalším ročníku Copa America. Argentinský tým zkrátka v poslední době dominuje.

Jihoamerická země před zápasem vzdá hold Angelu di Mariovi, který se loučí s reprezentací. Právě on je střelcem důležitých gólů ve finále LOH, MS nebo Copa America. Lionel Scaloni se bude taktéž muset obejít bez svého jmenovce Lionela Messiho, který stále léčí své zranění. Nejen fanoušci Argentiny jsou tak zvědavý, jak bude útočná linie týmu vypadat.

Chile se chce dostat zpět na výsluní

Zlatá generace chilského fotbalu je nejspíše u konce. Úspěchy týmu kolem Arturo Vidala, Claudia Brava a Alexise Sáncheze stále žijí v hlavách fanoušků, ale momentální výkony týmu se k nim ani neblíží.

V kvalifikaci na poslední světový šampionát měl celek trenéra Ricarda Gareca slibně nakročeno k postupu, ale 4 prohry v posledních 5 zápasech naděje na postup vzaly. V současném kádru jsou stále někteří účastníci veleúspěšných turnajů. Bohužel zatím ne, a ne najít jejich nástupce, především co se kvality týče. Právě „no name“ hráči mají svou zemi dovést opět na mistrovství světa.

Hlavní informace:
SoutěžKvalifikace mistrovství světa
Termín zápasu6. září 2024, 2:00
Místo zápasuEstadio Monumental (Buenos Aires)
Kurzy Betano1,34 X 10,25
Kde sledovat
Betano
Fortuna
Synottip
Tipsport
Merkurxtip
Sazka
Chance

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislostHrajte zodpovědně. 18+ | Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Reklama
Betano
Fortuna
Synottip
Tipsport
Merkurxtip
Sazka
Chance

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislostHrajte zodpovědně. 18+ | Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Oblíbené