Spojte se s námi


Různé

Sinner vs Draper kurzy a preview: US Open 2024

Publikováno

dne

Druhé mužské semifinále přinese souboj Sinner vs Draper. Italský tenista má už nyní jistotu, že výrazně navýší svůj náskok v čele žebříčku ATP. Ve Flushing Meadows by navíc mohl přidat svoji druhou grandslamovou trofej, poprvé triumfoval v lednu na Australian Open. Sinner je jednoznačným favoritem, Betano na jeho vítězství nabízí kurz 1.16. Zápas na stadionu Arthura Ashe se odehraje v noci z pátku na sobotu, přičemž nezačne dříve než v 1:00. V podobě live streamu jej nabídnou Betano TV, TV Tipsport, Chance TV a Fortuna TV. Kromě toho jej odvysílá také Eurosport 1.

Jannik Sinner profil
Sinner
Zář 7, 2024 01:00
Alespoň 2 tiebreaky v zápase
Jack Draper profil
Draper

350 Kč zdarma s promo kódem: BIGPROMOCZ

dalších 3000Kč za vklad + free spiny

VYUŽÍT PROMO KÓD
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.
  • Jannik Sinner si ve čtvrtfinále poradil s Rusem Medveděvem
  • Jack Draper během své cesty do semifinále neztratil ani jeden set
  • Na vítězství Sinnera vypsalo Betano kurz 1.16, naopak na triumf Brita se nabízí vysoký kurz 4.85

Sinner vs Draper kurzy

Jack Draper se teprve podruhé během své kariéry dostal do druhého týdne některého z grandslamových turnajů a hned je z toho semifinálová účast. Během ní vyzve letos suverénního Itala Jannika Sinnera a sázkové kanceláře mu nedávají příliš velké šance na úspěch. Na jeho triumf si u Betana můžete vsadit v kurzu 4.85, naopak na nasazenou jedničku se nabízí až nečekaně nízký kurz 1.16.

Jannik Sinner profil
Sinner Náš tip
Jack Draper profil
Draper

Sinner vs Draper

Očekáváme, že ani druhé mužské semifinále nenabídne jednoznačnou záležitost. Jack Drpaer totiž letos ve Flushing Meadows neztratil ještě ani jednu sadu, přičemž vyřadil Zhanga, Macháče nebo De Minaura. Brit byl úspěšnější také v jediném vzájemném klání, a to v roce 2021 na trávě v Londýně. Tehdy zvítězil ve dvou tiebreacích, zápas trval přesně dvě hodiny. Také nyní by měl svého o čtyři měsíce staršího soupeře potrápit.
Více než 31.5 gamu
Více než 3.5 setu

300 Kč + až 50.000 Kč od Fortuny

Za kolik si zahraješ tolik dostaneš

Vsadit si
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Italova dominance

Fantastický rok zažívá třiadvacetiletý Ital. Od ledna totiž odehrál 58 soutěžních zápasů, během nichž našel pouze pětkrát přemožitele. Dvakrát nestačil na Carlose Alcaraze a v jednom případě podlehl Medveděvovi, Tsitsipasovi a Rublevovi. Po US Open ještě výrazněji navýší svůj náskok v čele žebříčku ATP, jeho nejbližším pronásledovatelem se stane Alexander Zverev. Pokud by Sinner nezvládl semifinále, měl by na Němce pohodlný polštář téměř 3000 bodů.

Kde sledovat zápas Sinner vs Draper

Zápas na stadionu Arthura Ashe se odehraje v noci z pátku na sobotu, přičemž nezačne dříve než v 1:00. V podobě live streamu jej nabídnou Betano TV, TV Tipsport, Chance TV a Fortuna TV. Kromě toho jej odvysílá také Eurosport 1.

Informace a kurzy k zápasu Sinner vs Draper
Kdy:7. září, 01:00
Kde:Flushing Meadows (New York)
Soutěž:US Open (semifinále)
Kurzy Betano: 1.16 vs 4.85
H2H:0 – 1
Kde sledovat:Eurosport 1, Betano TV, Fortuna TV, TV Tipsport, Chance TV
Betano
Fortuna
Synottip
Kingsbet
Tipsport
Merkurxtip
Sazka
Chance
Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislostHrajte zodpovědně. 18+ | Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.
Reklama
Betano
Fortuna
Synottip
Kingsbet
Tipsport
Merkurxtip
Sazka
Chance
Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislostHrajte zodpovědně. 18+ | Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Oblíbené