Spojte se s námi


Fotbal

Kde sledovat Girona vs FC Barcelona: La Liga live stream živě

Publikováno

dne

Loni se FC Barcelona většinu sezony dívala Gironě v lize překvapivě na záda, letos soutěž zatím bez ztráty bodu vede. Utkání Girona vs FC Barcelona se odehraje na Estadio Municipal de Montilivi. Favoritem je v kurzu 1.82 u Betana pochopitelně hostující tým, živě ho odvysílá televizní stanice Nova Sport 2 a formou live streamu také Betano TV a Fortuna TV.

Girona FC Logo
Girona
Zář 15, 2024 16:15
Dva až pět gólů
FC Barcelona logo
FC Barcelona

350 Kč zdarma s promo kódem: BIGPROMOCZ

dalších 3000Kč za vklad + free spiny

VYUŽÍT PROMO KÓD
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.
  • Gironu čeká v týdnu premiéra v Lize mistrů
  • Barcelona je zatím jediný stoprocentní tým v lize
  • Duel se odehraje v neděli od 16:15, outsider z Girony je v nabídce Betana za 4.15

Kde sledovat zápas Girona vs FC Barcelona

Estadio Municipal de Montilivi hostí utkání pátého kola La Ligy. Zápas Girona vs FC Barcelona se odehraje v neděli 15. září od 16:15 a v přímém přenosu jej exkluzivně odvysílá televizní stanice Nova Sport 2.

Kde sledovat zápas Girona vs FC Barcelona
Kdy:15. 9. 2024 (16:15)
Kde:Estadio Municipal de Montilivi
Soutěž:La Liga
Kurzy Betano:4.15 vs 1.82
H2H:1 – 0 – 2
Kde sledovat:Nova Sport 2, Betano TV, Fortuna TV

Jak k tomu Girona přistoupí?

Z každé TOP ligy letos do Ligy mistrů postoupil jeden zelenáč. U takových týmů je velká otázka, jak se na velký den v podobě premiéry s ikonickou znělkou připraví. Bologna s Brestem to nezvládly, naopak Aston Villa a Stuttgart ano. Girona aktuálně asi nemá formu Barcelonu zatavit, pustí tedy na hřiště hráče širšího kádru? Loni jí to proti Barceloně šlo, nebyla by to škoda?

Girona vs FC Barcelona kurzy

Girona je v domácím prostředí jasný outsider, vsadit si na ni lze za 4.15 u Betana. Hosté z Barcelony by na tiketu svítili v poměru 1.82, bod pro oba účastníky Ligy mistrů může vyjít v kurzu 4.22. Co z toho se vyplní můžete sledovat na Nova Sport 2.

A přestože Girona je kurzově velký outsider, Barcelona při její formě za kurz vyšší než 1.8 skutečně lákavá. Navíc Girona zdaleka tak rozjetá jako loni není, odešel jí nejlepší střelec a adekvátní náhradu zatím nenašla. A nezapomeňme, že Barcelona je jediná z La Ligy zatím stoprocentní.

Lze očekávat určité šetření na Ligu mistrů, to ale z obou stran. Vzájemné zápasy v minulém ročníku nabídly hodně gólů a jinak to nevidím ani tentokrát. Vítězství favorita v kombinaci se vstřeleným gólem Girony je v nabídce skoro za tři.

Girona FC Logo
Girona
FC Barcelona logo
FC Barcelona Náš tip

Girona vs FC Barcelona

Loňské přestřelky vybízejí k sázce na přesný počet gólů, konkrétně na vyšší počet. Dva až pět branek by mohly vyjít i z toho pohledu, že ve druhé půli oba kluby trochu sundají nohu z plynu a pošetří síly na na Ligu mistrů. Barcelona možná o něco méně, u té se předpokládá hladké proplutí skupinou.
Barcelona vyhraje
Barcelona vyhraje, ale inkasuje

300 Kč + až 50.000 Kč od Fortuny

Za kolik si zahraješ tolik dostaneš

Vsadit si
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.
Reklama
1
Betano
2
Fortuna
3
Synottip
4
Tipsport
5
Merkurxtip
6
Sazka
7
Chance

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislostHrajte zodpovědně. 18+ | Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Oblíbené