Spojte se s námi


Chance Liga

Slavia posiluje ofenzivu: Přichází kamerunský talent Simion Michez

Těsně před uzavřením letního přestupového okna přichází do Slavie Praha zajímavá posila z belgického Beerschotu. Dvaadvacetiletý kamerunský křídelník Simion Michez, který má za sebou úspěšnou sezónu v Belgii, se připojí k sešívaným, aby zvýšil konkurenci na pravém křídle. Oficiální oznámení transferu se očekává v následujících dnech.

Publikováno

dne

Těsně před uzavřením letního přestupového okna přichází do Slavie Praha zajímavá posila z belgického Beerschotu. Dvaadvacetiletý kamerunský záložník Simion Michez, který má za sebou úspěšnou sezónu v Belgii, se připojí k sešívaným, aby zvýšil konkurenci na pravém křídle. Oficiální oznámení transferu se očekává v následujících dnech.

  • Do Slavie přichází kamerunský křídelník Simion Michez
  • Michez bude konkurencí pro Douděru a Masopusta na pravém kraji zálohy
  • Kamerunský talent má za sebou úspěšnou sezónu v belgickém Beerschotu

Fotbalová Slavia Praha nezahálí ani v posledních dnech letního přestupového okna a připravuje výrazné posílení ofenzivní řady. Podle informací Sport.cz je na cestě do Edenu 22letý kamerunský křídelník Simion Michez z belgického Beerschotu.

Přestože oficiální potvrzení přestupu se očekává až v následujících dnech, vše nasvědčuje tomu, že je transfer na spadnutí.

Že je Michez blízko přestupu, naznačil nejen svým rozloučením s fanoušky Beerschotu na svém instagramovém účtu, ale i svou přítomností na ligovém zápase Slavie proti Pardubicím, který se konal v pražském Edenu. To ještě více podpořilo spekulace o jeho brzkém podpisu smlouvy se Slavií.

Simion Michez přichází do týmu s pověstí talentovaného a dynamického křídelníka, který je schopný hrát nejen na pravém křídle, ale i na dalších útočných postech.

S výškou 178 centimetrů a rychlostí, která je jeho hlavní zbraní, bude pro Davida Douděru a Lukáše Masopusta výraznou konkurencí. Slavia tak získává hráče, který může okamžitě zvýšit ofenzivní potenciál týmu.

Michez na sebe upozornil během svého působení v belgickém Beerschotu, kde pomohl týmu k postupu do nejvyšší belgické soutěže. V loňské sezóně si připsal pět branek a tři asistence. Jeho dobrá forma pokračovala i v nové sezóně, kde v úvodních šesti kolech přidal další dvě branky a jednu asistenci.

Michez zvýší ofenzivní sílu Slavie

Trenér Slavie Jindřich Trpišovský bude mít nyní k dispozici dalšího hráče, který může rozšířit možnosti rotace v ofenzivě a přinést do týmu novou energii a dynamiku. Konkurence na pravém kraji zálohy se tímto příchodem výrazně zvýší, což může pozitivně ovlivnit výkony celého týmu.

Pro Micheze se jedná o významný krok v jeho kariéře. Přesouvá do jednoho z nejlepších klubů ve střední Evropě. Vedení Slavie jistě doufá, že mladý Kamerunec bude pokračovat ve svém růstu a stane se důležitou součástí týmu v nadcházejících sezónách.

Fanoušci sešívaných se mohou těšit na hráče, který se vyznačuje nejen rychlostí a technikou, ale i schopností rozhodovat zápasy v klíčových momentech. Jak se Simion Michez adaptuje na českou ligu a týmovou filozofii Slavie, ukáže až čas, ale očekávání jsou vysoká.

S blížícím se koncem přestupového okna je Slavia Praha opět aktivní na hráčském trhu. Příchod Micheze je důkazem toho, že se klub neustále snaží posilovat svou sestavu, aby byl konkurenceschopný nejen v domácí lize, ale i na evropské scéně.

Zdroj: Sport

Reklama

Oblíbené