Spojte se s námi


Fotbal

Arsenal vs Brighton kurzy a preview: Premier League

Publikováno

dne

Zápas Arsenal vs Brighton otevře 3. kolo anglické Premier League. Kanonýři jsou zatím 100% a do třetice chtějí získat mistrovský titul, který už jim 2x unikl. Brighton je na druhé straně taktéž 100% a v posledním kole si dokonce připsal cenný skalp Manchesteru United. Duel se odehraje v sobotu 31. srpna ve 13:30. Přímý přenos nabídne Canal+ Sport.

300 Kč + až 50.000 Kč od Fortuny

Za kolik si zahraješ tolik dostaneš

Vsadit si
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.
  • Arsenal zvládl oba úvodní duely a dokonce v nich ani neinkasoval jediný gól. Lepší vstup do sezony si svěřenci Mikela Artety nemohli ani přát
  • Brighton se musel vypořádat s odchodem trenéra Roberta de Zerbiho a zatím na něj nemůže pomýšlet jediný fanoušek. The Albion zvládli první kola a řadí se mezi 4 celky, které ještě neztratily ani bod
  • Betano vypisuje na domácí Arsenal kurz 1.34, na remízu 5.30 a na výhru Brightonu 8.53

Arsenal vs Brighton kurzy

Sázková kancelář Betano na výhru domácího celku vypisuje kurz 1.34. Nenechte se však malým kurzem zmást, zas tak jasným favoritem domácí nejsou. Na remízu je vypsaný kurz 5.30, z posledních 10 vzájemných duelů ovšem nerozhodně zápas skončil pouze jednou. Na výhru hostů můžeme vsadit v kurzu 8.50. Pro Brighton ovšem hraje fakt, že z posledních 3 návštěv Emirates Stadium hned 2x odjel jako vítěz.

Leandro Trossard se nejspíše usazuje v základní sestavě Arsenalu. V minulém zápase dokázal skórovat do sítě Aston Villy i Brightonu. Na branku belgického záložníka je vypsán kurz 2.40. Hned 4x z posledních 7 duelů mohli fanoušci vidět více než 10.5 rohu v zápase. Podobný scénář se jeví jako velmi pravděpodobný i tentokrát a kurz 2.03 je velmi příznivý.

Tip na sázení – Oba týmy dají gól

Diváci mohou tradičně v zápasech těchto celků vidět velké množství branek. Arsenal zatím drží neprůstřelnost a je otázkou času, kdy nějaký ten gól dostane. Kdo jiný by tomu tak měl učinit než celek, který předloni vyloupil Emirates Stadium výsledkem 0:3. Pod Hurzelerem hraje The Albion atraktivní fotbal a gól bude jistě na spadnutí. O brance Arsenalu nemusí prakticky ani pochybovat, jelikož se naposledy neprosadil 17. dubna v duelu Ligy mistrů.

Tip na sázeníKurz BetanoKurz Fortuna
Oba týmy dají gól1.821.79
L. Trossard vstřelí gól2.402.85
Over 10.5 rohu v zápase2.052.03

EXKLUZIVNĚ CHANCE LIGA NA BETANO TV ZDARMA +350Kč BONUS

S KÓDEM BIGPROMOCZ

Spustit přenos
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Arsenal zažívá skvělý vstup do sezony

Kanonýři přes letní přestupové období do svého kádru příliš nezasahovali, v týmu přibyl pouze italský obránce Riccardo Calafiori a nově i Raheem Sterling. Mikel Arteta tak spíše dohlížel na odchody některých hráčů ze širšího kádru. Kostra celku tak zůstává už několikátou sezonu stejná, což může být klíčové v důležitých momentech sezony.

Úvodní duel zvládli s Wolves poměrem 2:0. O branky se postaralo duo Saka – Havertz. Stejným výsledkem na tým z Londýna nestačila Aston Villa. Ve Villa Parku se prosadil Trossard a Partey. Teď čeká tým další těžká zkouška ve formě 100% Brightonu.

Brighton dává zapomenout na de Zerbiho

Fabian Hurzeler přebral na začátku července Brighton jako nový kouč. Po úspěšném angažmá de Zerbiho byl pod jistým tlakem, jestli na jeho práci dokáže navázat. Na začátku sezony ovšem dává na svého italského předchůdce zapomenout. Výhra 0:3 v úvodním kole na hřišti Evertonu už něco málo naznačila.

V další kole dokonce přijel na American Express Stadium Manchester United. Rudí ďáblové ovšem podobně jako v několika předchozích setkání nestačili na domácí celek a prohráli 2:1. O vítěznou branku se postaral v nastavení 2. poločasu Brazilec Joao Pedro. V ligovém poháru během týdne Brighton smetl Crawley 4:0 a v pohodě postoupil dál, což mohlo atmosféru jen pozvednout.

Kde zápas Arsenal vs Brighton sledovat?

Úvodní zápas 3. kola nelepší ligové soutěže se odehraje v sobotu 31. srpna. Úvodní výkop na Emirates Stadium je v plánu ve 13:30 před kamerami Canal+ Sport.

Hlavní informace:
SoutěžPremier League
Termín zápasu31. srpna 2024, 13:30
Místo zápasuEmirates Stadium
Kurzy Betano1,34 X 8,50
Kde sledovatCanal+ Sport
Bonus
Bonus ke vkladu až
Bonus za registraci350 Kč
Bonus za vklad až3000 Kč
Bonus za registraci300 Kč
Bonus za vklad až6000 Kč
Bonus za registraci500 Kč
Bonus za vklad až50000 Kč
Bonus za registraci300 Kč
Bonus za vklad až50000 Kč
Bonus za registraci200 Kč
Bonus za vklad až10000 Kč
Bonus za registraci200 Kč
Bonus za vklad až2000 Kč
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.
Reklama
1
Betano
2
Fortuna
3
Synottip
4
Tipsport
5
Merkurxtip
6
Sazka
7
Chance

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislostHrajte zodpovědně. 18+ | Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Oblíbené