Spojte se s námi


Fotbal

Sparta Praha vs Malmö kurzy a preview: Liga mistrů

Publikováno

dne

V úterý večer se rozhodne o třech postupujících do ligové části Ligy mistrů. Jeden z nich vzejde ze souboje Sparta Praha vs Malmö, do nějž si úřadující šampion Chance ligy veze dvougólový náskok. Papírovým favoritem bude i v domácí odvetě, na jeho triumf si u sázkové kanceláře Betano můžete vsadit v kurzu 1.95. Zápas se odehraje v úterý 27. srpna od 21:00 a v přímém přenosu jej odvysílá televizní stanice Nova Sport 6.

AC Sparta Praha logo
Sparta Praha
Srp 27, 2024 21:00
Oba týmy dají gól nebo více než 2.5 gólu
Malmo FF logo
Malmö

350 Kč zdarma s promo kódem: BIGPROMOCZ

dalších 3000Kč za vklad + free spiny

VYUŽÍT PROMO KÓD
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.
  • Sparta nehrála závěrečnou část Ligy mistrů dlouhých 19 let
  • Malmö se pokusí o malý fotbalový zázrak
  • Na vítězství Sparty vypsalo Betano kurz 1.95, na remízu kurz 3.75 a na výhru švédského mužstva se nabízí kurz 3.70

Sparta Praha vs Malmö kurzy

Letenští jsou velmi blízko postupu. Od vytouženého cíle je dělí jediný zápas, do kterého vstoupí s dvougólovým polštářem. V prvním vzájemném duelu vytěžili svěřenci trenéra Larse Friise z minima maximum. Po vlastním gólu jednoho ze stoperů se totiž těsně před koncem základní hrací doby prosadil střelou ze střední vzdálenosti také Matěj Ryneš. Na další vítězství Sparty si u Betana můžete vsadit v kurzu 1.95.

AC Sparta Praha logo
Sparta Praha Náš tip
Malmo FF logo
Malmö

Sparta Praha vs Malmö

Malmö se na Letné pokusí o malý fotbalový zázrak. Úřadující švédský mistr totiž musí zvítězit o dva góly, aby dotáhl zápas alespoň do prodloužení. Očekáváme proto, že od úvodních minut se pokusí hosté přebrat iniciativu do vlastních rukou a budou diktovat tempo hry. Tím pádem by se ale v jejich obraně měly otevírat okénka, kterých by měli hráči jako Birmančevič nebo Haraslín využít. Poprvé v rudém dresu by mohl nastoupit také třiadvacetiletý útočník Albion Rrahmani, nejdražší posila v historii klubu.
Sparta vyhraje
Více než 3.5 gólu

300 Kč + až 50.000 Kč od Fortuny

Za kolik si zahraješ tolik dostaneš

Vsadit si
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Problémy Sparty v obraně

Sparta během víkendu poprvé zaváhala v novém ročníku Chance ligy, když před vlastními fanoušky pouze remizovala s houževnatým Slováckem 2:2. Právě defenziva zlobí trenéra Friise nejvíce, což by se mohlo ještě zhoršit případným odchodem Martina Vitíka. A útočnou sílu Malmö rozhodně nelze podceňovat, o čemž se přesvědčil například i řecký PAOK Soluň. Výhrou 4:3 po prodloužení se totiž Malmö dostalo právě do závěrečného předkola Ligy mistrů. Švédskému celku už ale jistě nepomůže dvaadvacetiletý křídelník Sebastian Nanasi, který si v neděli odbyl premiéru v dresu Štrasburku.

Kde sledovat zápas Sparta Praha vs Malmö?

Pokud v úterý večer nedojde k velkému překvapení, Sparta si zajistí účast v Lize mistrů. Zápas se odehraje v úterý 27. srpna od 21:00 a v přímém přenosu jej odvysílá televizní stanice Nova Sport 6. Utkání jako hlavní rozhodčí odřídí zkušený Francouz Turpin.

Hlavní informace:
SoutěžLiga mistrů – 4. předkolo
Termín zápasu27. srpna 2024 (21:00)
Místo zápasuepet ARÉNA
Kurzy Betano1.95 vs 3.70
Kde sledovatNova Sport 6
1
Betano
2
Fortuna
3
Synottip
4
Tipsport
5
Merkurxtip
6
Sazka
7
Chance
Reklama
1
Betano
2
Fortuna
3
Synottip
4
Tipsport
5
Merkurxtip
6
Sazka
7
Chance

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislostHrajte zodpovědně. 18+ | Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Oblíbené