Spojte se s námi


Chance Liga

Velká rotace kádru se Spartě poprvé v lize vymstila! Ze zápasu se Slováckem bere pouze bod

6. kolo domácí Chance Ligy nabídnulo na Letné drama až do posledních vteřin. Sparta nepotvrdila roli favorita a po dlouhé době bere z domácího ligového zápasu pouze bod po remíze 2:2.

Publikováno

dne

6. kolo domácí Chance Ligy nabídnulo na Letné drama až do posledních vteřin. Sparta nepotvrdila roli favorita a po dlouhé době bere z domácího ligového zápasu pouze bod po remíze 2:2.

350 Kč zdarma s promo kódem: BIGPROMOCZ

dalších 3000Kč za vklad + free spiny

VYUŽÍT PROMO KÓD
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.
  • Sparta v šestém kole Chance Ligy nepotvrdila roli favorita
  • Na Letné totiž pouze remizovala se Slováckem 2:2
  • Za Spartu se trefili Asger Sørensen a Veljko Birmančevič, za Slovácko Vlasiy Sinyavskiy a Michael Krmenčík

Začátek zápasu byl od obou týmu velmi opatrný. První velkou šanci mělo v zápase Slovácko a rovnou ji i proměnilo. V sedmnácté minutě se po vyhraném hlavičkovém souboji Michaela Krmenčíka dokázal prosadit Vlasiy Sinyavskiy.

Sparta ale přišla s odpovědí velmi rychle. Ve dvacáté minutě se k rohovému kopu postavil Nor Markus Solbakken a centrem na zadní tyč přesně našel hlavu Asgera Sørensena, který upravil skóre na 1:1.

Remizový stav ale opět netrval moc dlouho. Ve dvacáté čtvrté minutě se nádhernou střelou z velké dálky dokázal prosadit Michael Krmenčík, který dnes debutoval v základní sestavě Slovácka.

Na konci poločasu se do velké příležitosti dostal Lukáš Sadílek. Po pěkném centru z pravé strany Sadílek vyplaval Sadílek na zadní tyči úplně sám, ale bohužel pro pražský celek se mu střela nepodařila a Heča ji dokázal vytěsnit mimo tři tyče.

Druhý poločas

Sparta udělala hned na začátku druhé půle dvě střídání. Do hry se dostali největší útočné hrozby Sparty, Lukáš Haraslín a Veljko Birmančevič.

Zejména první jmenovaný byl zpočátku druhé půle velmi aktivní. Hned ve čtyřicáté sedmé minutě se Haraslín díky skvělé kličce dostal do dobré palebné pozice. Jeho střelu z mírného úhlu ale Heča dokázal vyrazit na roh.

Sparta nepolevovala a snažila se o vyrovnání. Na centr Wiesnera z pravé strany si naskočil Martin Suchomel, ale Stanislav Hoffman dokázal na poslední chvíli míč vykopnout z brankové čáry.

Vyrovnání se Sparta dočkala až v sedmdesáté deváté minutě, když Michal Travník zahrál ve vápně rukou. Rozhodčí Pavel Orel se po přezkoumání na videu rozhodl Spartě přisoudit pokutový kop. K penaltě se postavil srbský záložník Veljko Birmančevič a bezpečně ji střelou k tyči proměnil.

Sparta se už ale k dalšímu ohrožení Hečovy brány nedostala a sama se musela o konečnou remízu v závěru zápasu strachovat. Po propadlém nákopu se k míči dostal Pavel Juroška, kterého Vindahl ale dokázal vychytat a zajistil tím Spartě ze sobotního zápasu alespoň jeden bod.

Zdroj: Chance Liga, O2TV Sport

Reklama

Oblíbené