Spojte se s námi


Chance Liga

Kde sledovat Sparta Praha vs Slovácko: Chance liga živě

Publikováno

dne

Sobotní duel Sparta Praha vs Slovácko je rozhodně nejočekávanějším zápasem šestého kola české Chance ligy, v němž je jednoznačným favoritem domácí klub z Letné. Na jeho vítězství si můžete vsadit v kurzu 1.35. Zápas se odehraje v sobotu 24. srpna v 17:00 v pražské epet ARENĚ. Stejně jako všechny ostatní ligové zápasy jej nabídne televizní stanice O2 TV Sport, formou live streamu bude utkání dostupné na Betano TV, k jehož sledování stačí pouze aktivní účet.

EXKLUZIVNĚ CHANCE LIGA NA BETANO TV ZDARMA +350Kč BONUS

S KÓDEM BIGPROMOCZ

Spustit přenos
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.
  • Sparta jako jediný tým ještě neztratila ani bod
  • Slovácko si drží po startu sezony sympatické šesté místo
  • Duel Sparta vs Slovácko můžete v sobotu 24. srpna od 17:00 sledovat exkluzivně na Betano TV,  placenou televizní verzi vysílá O2 TV Sport

Kde sledovat Sparta Praha vs Slovácko

Jedná se o největší šlágr šestého kola nového ročníku Chance ligy, Sparta by doma měla potvrdit svoji nadvládu. Zápas Sparta vs Slovácko se odehraje v sobotu 24. srpna v 17:00 a v přímém přenosu jej odvysílá Betano TV a O2TV Sport.

Rozjetá Sparta

Sparta má v posledních týdnech zápasů víc než dost. Naposledy ve středu večer odehrála skvělý zápas předkola Ligy mistrů proti Malmö. Podle mnohých právě toto utkání bylo pro letenské tím nejpovedenějším v dosavadní části sezony.

Sparta předvedla v Malmö vyspělý a velmi soustředěný výkon. Domácí nepustila za celý zápas do žádné vyložené šance a sama přitom dokázala dva góly vstřelit. Nutno říci, že obzvláště první branka byla velmi šťastná. Pražané ale v celém zápase šli štěstíčku jasně naproti.

Sparta navíc po zápase dokázala udržet v kádru Martina Vitíka, když odolala velkému zájmu z Hoffenheimu. Zatím by tedy Spartu neměl v blízké době čekat žádný citelný odchod z klubu, což je určitě pro Pražany dobré znamení.

Poprvé by se v rudém dresu mohl proti Slovácku představit Kosovan Albion Rrahmani, který se stal nejdražší posilou klubové historie. Sparta si od něj určitě slibuje velké věci. Svůj um by Albion mohl letenskému publiku ukázat již tuto sobotu.

Slovácko je v klidné pozici a odpočaté

Slovácko vstoupilo do nového ročníku Chance ligy velmi slušným výsledkem. V domácím duelu proti Slavii získalo cenný první bod do tabulky. Tento zápas byl zároveň prvním ostrým testem pro nového kouče Romana Westa.

Nyní je Slovácko na vítězné vlně. V posledních dvou utkáních Slovácko dokázalo vyhrát v Pardubicích a týden poté si doma v moravském derby vyšláplo na Baník Ostrava. Toto vyrovnané utkání proti Baníku rozhodl vlastním gólem ostravský obránce Matěj Chaluš.

Sparta Praha vs Slovácko Kurzy

Domácí Sparta je v tomto duelu jasným favoritem v kurzu 1.35. Ve prospěch letenského celku hraje aktuální forma a šíře kádru. Navíc poslední výhra Slovácka na Spartě se datuje do května roku 2022. Od té doby ale Sparta ušla neuvěřitelný kus cesty a aktuálně je doma v lize v podstatě neporazitelná. Tomu odpovídá i kurz na výhru Slovácka, který je sázkové kanceláře Betano 9.00.

Tip na sázení – Výhra Sparty handicap -1.5

Zajímavý je kurz 1.93 na výhru Sparty handicapu -1.5. V posledních zápasech na Letné vyhrála Sparta vždycky velkým výsledkovým rozdílem. Výhra o dvě branky je tedy v tomto případě více než reálná. V návaznosti na tyto dva minulé zápasy se nabízí i kurz 1.50 na to, že v zápase uvidíme 2-4 branky. Jako další je rozhodně zajímavý kurz 2.35 na to, že v prvním poločase uvidíme více než 1.5 gólů, protože právě v posledních dvou vystoupeních Slovácka na Spartě bylo vždy po prvním poločase o výsledku v podstatě rozhodnuto. Sparta totiž v prvních poločasech proti Slovácku rozpoutala kanonádu.

Bonus
Bonus ke vkladu až
Bonus za registraci350 Kč
Bonus za vklad až3000 Kč
Bonus za registraci300 Kč
Bonus za vklad až6000 Kč
Bonus za registraci500 Kč
Bonus za vklad až50000 Kč
Bonus za registraci300 Kč
Bonus za vklad až50000 Kč
Bonus za registraci200 Kč
Bonus za vklad až10000 Kč
Bonus za registraci200 Kč
Bonus za vklad až2000 Kč
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.
Reklama
1
Betano
2
Fortuna
3
Synottip
4
Tipsport
5
Merkurxtip
6
Sazka
7
Chance

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislostHrajte zodpovědně. 18+ | Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Oblíbené