Spojte se s námi


Fotbal

Crystal Palace vs West Ham kurzy a preview: Premier League

Publikováno

dne

V sobotu odpoledne odstartuje druhé kolo anglické Premier League. Jedním ze zápasů bude souboj Crystal Palace vs West Ham. V londýnském derby je papírovým favoritem domácí celek, na jeho triumf si u sázkové kanceláře Betano můžete vsadit v kurzu 2.18. Utkání v Selhurst Parku se odehraje v sobotu 24. srpna od 16:00 a v přímém přenosu jej odvysílá televizní stanice Canal+ Sport 5.

300 Kč + až 50.000 Kč od Fortuny

Za kolik si zahraješ tolik dostaneš

Vsadit si
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.
  • Crystal Palace začal sezonu porážkou s Brentfordem
  • West Ham prohrál v domácím prostředí s Aston Villou
  • Na vítězství Crystalu Palace vypsalo Betano kurz 2.18, na remízu kurz 3.55 a na výhru West Hamu se nabízí kurz 3.25

Crystal Palace vs West Ham kurzy

Crystal Palace čeká první zápas v novém ročníku Premier League v domácím prostředí. Do Selhurst Parku přijede West Ham United. Papírovým favoritem tohoto střetnutí jsou Eagles, na jejichž triumf si u sázkové kanceláře Betano můžete vsadit v kurzu 2.18. Na remízový resultát se nabízí kurz 3.55 a na triumf Hammers si můžete vsadit s kurzem 3.25.

Tip na sázení – Vítězství Crystal Palace

Pokud se podíváme na posledních pět vzájemných duelů, zjistíme, že Crystal Palace vyhrál hned ve čtyřech případech, jednou se zrodila remíza. Eagles navíc v těchto duelech vstřelili patnáct gólů, což je v průměru tři branky na zápas. Očekáváme, že tým devětačtyřicetiletého rakouského kouče Olivera Glasnera naváže na tuto sérii a připíše si první ligové vítězství v nové sezoně.

Tip na sázeníKurz FortunaKurz Betano
Neprohra Crystal Palace1.381.40
Vítězství Crystal Palace2.162.18
Více než 3.5 gólu2.912.87

350 Kč zdarma s promo kódem: BIGPROMOCZ

dalších 3000Kč za vklad + free spiny

VYUŽÍT PROMO KÓD
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Velká ztráta pro Crystal, podstatná změna ve West Hamu

Oliver Glasner přebral Crystal Palace v únoru tohoto roku a své svěřence dovedl k bezpečné záchraně. Se ziskem 49 bodů skončil Crystal na desátém místě, za West Hamem zaostal pouze o tři body. Mužstvo z jihovýchodní části Londýna během letního přestupového období opustil Michael Olise, jenž za 53 milionů eur posílil Bayern Mnichov. Důležitou zprávou ale je, že se podařilo udržet dvojici Eze-Mateta, jenž v uplynulém ročníku vstřelila 27 gólů.

Na lavičce West Hamu došlo k očekávané změně. Davida Moyese totiž nahradil španělský stratég Julien Lopetegui, což by mělo znamenat i velkou změnu v rámci herního stylu. Hammers by měli být mnohem častěji na míči, což se potvrdilo už v duelu s Aston Villou. Otázkou ale zůstává, zda se čeští reprezentanti Souček s Coufalem dokáží tomuto stylu přizpůsobit.

Kde sledovat zápas Crystal Palace vs West Ham?

Druhé kolo anglické Premier League nabídne jedno londýnské derby, v němž se očekává triumf domácího týmu. V zápasech těchto dvou celků pravidelně padá mnoho gólů, o zábavu by tedy mělo být postaráno. Utkání v Selhurst Parku se odehraje v sobotu 24. srpna od 16:00 a v přímém přenosu jej odvysílá televizní stanice Canal+ Sport 5.

Hlavní informace:
SoutěžPremier League (2. kolo)
Termín zápasu24. srpna 2024 (16:00)
Místo zápasuSelhurst Park
Kurzy Betano2.18 vs 3.25
Kde sledovatCanal+ Sport 5
1
Betano
2
Fortuna
3
Synottip
4
Tipsport
5
Merkurxtip
6
Sazka
7
Chance
Reklama
1
Betano
2
Fortuna
3
Synottip
4
Tipsport
5
Merkurxtip
6
Sazka
7
Chance

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislostHrajte zodpovědně. 18+ | Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Oblíbené