Spojte se s námi


Fotbal

Manchester United prý není připravený na novou sezonu, říká trenér Erik ten Hag. Ale chceme vyhrávat trofeje, dodal

Premier League je zpět. Startuje už v pátek večer. Vše zahájí souboj Manchester United vs Fulham, který začíná ve 21:00. Trenér Erik ten Hag, jenž je často pod ostrou palbou kritiky, znovu fanoušky svými vyjádřením před zápasem příliš nepotěšil.

Publikováno

dne

Premier League je zpět. Startuje už v pátek večer. Vše zahájí souboj Manchester United vs Fulham, který začíná ve 21:00. Trenér Erik ten Hag, jenž je často pod ostrou palbou kritiky, znovu fanoušky svými vyjádřením před zápasem příliš nepotěšil.

350 Kč zdarma s promo kódem: BIGPROMOCZ

dalších 3000Kč za vklad + free spiny

VYUŽÍT PROMO KÓD
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.
  • Manchester United v pátek večer odstartuje sezonu Premier League
  • Erik ten Hag je pod obrovským tlakem
  • Přesto přiznal, že tým není dostatečně připravený

Red Devils za sebou mají rozporuplnou přípravu. V pěti přátelských zápasech hned třikrát prohráli. Nestačili například na norský Roseborg či Arsenal. V posledním přípravném utkání vyfasovali od Liverpoolu debakl 0:3.

Generálkou na ligu však byl až FA Community Shield, v rámci nějž se Manchester United utkal s městským rivalem a hegemonem anglického fotbalu – Manchesterem City. Utkání bylo až nečekaně vyrovnané, nicméně Citizens ukázali svou sílu a vyhráli po penaltách.

Trenér Erik ten Hag je pod obrovským tlakem. Svými vyjádřeními si občas nepomáhá. Tým i letos doznal několika změn, přivedl další drahé posily. Přesto se nepočítá s tím, že by měl bojovat o titul. Úspěchem bude kvalifikace do Ligy mistrů.

Svými slovy před prvním duelem Premier League ovšem fanoušky úplně nenadchnul. Třebaže měl v přípravě víceméně stejné podmínky jako každý, když mu chyběly opory kvůli reprezentačním akcím, tak si na ně postěžoval.

Manchester United prý není připravený na novou sezonu

Před zápasem s Fulhamem si nizozemský kouč postěžoval na délku přípravy. „Je to složité. Měli jsme nějakou sestavu na turné v USA, pak jsme přidávali nějaké hráče z Eura a Copa América, teď máme nové posily a musíme z toho poskládat tým,“ cituje jej Sky Sports.

„Náš tým není připravený, ale liga startuje. S podobným problémem se muselo vypořádat víc trenérů. Máme tedy problém, ale také máme nějaká pravidla, principy a musíme hrát. Nemůžeme se skrývat, nemůžeme utéct. Musíme se s tím vypořádat,“ říká Erik ten Hag.

Svou sestavu si ovšem pochvaluje. Manchester United prý má velmi dobrou skupinu hráčů, z níž půjde poskládat silný tým. I proto má jasné ambice. Neříká sice, že Red Devils mohou vyhrát titul, chce ovšem vyhrát všechny trofeje, které bude možné vyhrát.

Zdroj: Sky Sports

Reklama

Oblíbené