Spojte se s námi


Fotbal

Odbude si ve čtvrtek večer Ladislav Krejčí debut za Gironu? Trenér přiznal nespokojenost s přípravou, chce další posily

Girona už ve čtvrtek večer startuje novou sezonu španělské La Ligy. V nominaci na její zápas s Betisem nechybí ani bývalý kapitán pražské Sparty Ladislav Krejčí. Jestli nastoupí, to není jisté. Trenér Míchel Sánchez ovšem není před startem soutěže zrovna spokojený.

Publikováno

dne

Girona už ve čtvrtek večer startuje novou sezonu španělské La Ligy. V nominaci na její zápas s Betisem nechybí ani bývalý kapitán pražské Sparty Ladislav Krejčí. Jestli nastoupí, to není jisté. Trenér Míchel Sánchez ovšem není před startem soutěže zrovna spokojený.

350 Kč zdarma s promo kódem: BIGPROMOCZ

dalších 3000Kč za vklad + free spiny

VYUŽÍT PROMO KÓD
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.
  • Už ve čtvrtek večer startuje španělská La Liga
  • Do svého prvního utkání v sezoně nastoupí i Girona
  • V její nominaci na zápas nechybí Ladislav Krejčí

Nová sezona španělské La Ligy je tu a Girona by ráda navázala na senzační minulý ročník. Že by měla velké šance, to se říci nedá. Ani kurzy vypsané sázkovými kancelářemi nenapovídají, že by se to mělo podařit.

Hned na úvod ji ve čtvrtek večer čeká nelehký souboj s Betisem. Fanoušci určitě mají mnoho pochybností a divit se jim nelze. Katalánský celek, jehož součástí je nyní Ladislav Krejčí, totiž zažil nepovedenou přípravu. Odehrál sedm přátelských utkání a vyhrál jediné.

Girona nestačila například na Bournemouth (2:3), Newcastle (0:4) či Toulouse (0:4). Vyzrála jen na Neapol (2:0). Mimo to tým opustilo hned několik tahounů z minulého ročníku, například nejlepší střelec La Ligy Artem Dovbyk.

Aby toho nebylo málo, tak tým trápila během přípravy početná marodka. I na tu si postěžoval trenér Míchel Sánchez, který celkově nebyl spokojen ani se zmíněnými přátelskými duely. „Neměli jsme k dispozici všechny hráče, nemám jasno o sestavě ani způsobu hry. Takto před začátkem ligy to není normální,“ nechal se slyšet.

Krejčí nechybí v nominaci na první zápas

Zranění prodělal před startem La Ligy i Ladislav Krejčí, který odehrál jediný přátelský duel. Dlouho se nevědělo, co se s ním děje. Z ničeho nic nebyl na tréninku, nenastupoval do zápasů a informací bylo k dispozici pomálu. Nevědělo se, jestli stihne první soutěžní duel.

Nakonec se ale v nominaci na utkání s Betisem nachází. Jestli nastoupí, to pochopitelně nevíme. Je otázkou, jestli to ví alespoň trenér Sánchez.

„Šest hráčů mělo virové onemocnění. Neměl jsem jasno, kdo bude na první zápas k dispozici. Krejčí a Bryan Gil ale chybět nakonec nebudou. Budeme však potřebovat posily. Chybí nám gólman, hráč do středu pole, který bude dynamický a ofenzivní, dále jeden útočník a hráč na kraj, který zvládne hrát na obou stranách,“ cituje jej server Marca.

Na zápas s Betisem se tedy příliš netěší. Pokud prý Girona nepředvede svůj nejlepší výkon na hranici možností, nevyhraje. Navíc před ním stojí náročný úkol v tom, že katalánský celek bude hrát i Ligu mistrů a čeká jej náročný program.

Zdroj: Transfermarkt, Marca

Reklama

Oblíbené