Spojte se s námi


Fotbal

Kde sledovat Baník Ostrava vs Kodaň: Konferenční liga live stream živě

Publikováno

dne

Odvetný duel Baník Ostrava vs Kodaň rozhodne o tom, jestli český fotbal bude mít v Evropě 3 a více zástupců, nebo ne. Dánský celek si z domácího zápasu přivezl jednogólové vedení, které vystřelil až v 1. nastavené minutě 2. poločasu Victor Froholdt. Především podpora domácích příznivců výrazně zvedá šanci na úspěch. Zápas se odehraje ve čtvrtek 15. srpna v 19:00 a live stream živě nabídne Fortuna.

300 Kč + až 50.000 Kč od Fortuny

Za kolik si zahraješ tolik dostaneš

Vsadit si
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.
  • Baník o víkendu zvládl klání s Hradcem Králové a naladil se tak na odvetu Konferenční ligy
  • Kodaň v letošní sezoně stále nepoznala přemožitele, ze 7 zápasů 6x slavila výhru a 1x remizovala
  • Duel Baník Ostrava vs Kodaň můžete ve čtvrtek 15. srpna od 19:00 sledovat na Fortuna TV

Kde sledovat Baník Ostrava vs Kodaň

Baník hraje o svou 1. účast ve skupině jakéhokoliv evropského poháru od roku 1981. Odvetný zápas s Kodaní se odehraje ve čtvrtek 15. srpna v 19:00. Přímý přenos v podobě live streamu z Městského stadionu v Ostravě-Vítkovicích nabídne Fortuna.

Kde sledovat zápas Jablonec vs Plzeň
Kdy:15. srpna (19:00)
Kde:Městský stadion v Ostravě-Vítkovicích
Soutěž:Předkolo Konferenční ligy
Kurzy Fortuna: 3.95 vs 1.80
H2H:0-0-1
Kde sledovat:Premier Sport 2, Fortuna

300 Kč + až 50.000 Kč od Fortuny

Za kolik si zahraješ tolik dostaneš

Vsadit si
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Baník doma ještě neprohrál

Pokud se budeme bavit o formě domácího celku, tak je až obdivuhodná. Ze 6 dosavadních zápasů ostravský celek hned 4 vyhrál a pouze ve 2 případech odešel ze zápasu jako poražený. Prohru s Bohemians příznivci Baníku koušou zřejmě těžce a prohry 0:1 v Kodani litují, jelikož vytoužený vyrovnaný stav do odvety nebyl vůbec daleko. Pouze pár minut v úvodním zápase dělilo Baník od fantastického výsledku.

Kodaň nezná prohru

Forma Baníku je skvělá, ovšem forma Kodaně? Ještě lepší. Dánský celek v letošní sezoně odehrál 7 zápasů a v žádném z nich neprohrál. Celek, který v posledních letech často hrával i základní skupinu Ligy mistrů, pouze remizoval s Randers a jinak sezonou prochází bez jakékoliv ztráty. Největšími ofenzivními zbraněmi jsou útočníci Mohamed Elyounoussi a Orri Oskarsson, především na ně musí být ostravská obrana skvěle připravená.

Baník vs Kodaň kurzy

Podle sázkové kanceláře Betano je domácí celek jasným outsiderem, což vyjadřuje kurz 3.95. Proti domácím hraje především fakt, že většina kádru nemá s vypjatými a vyrovnanými pohárovými zápasy žádné zkušenosti. Kvalitou na papíře taktéž ostravský celek příliš nehýří. Na remízu je vypsaný kurz 3.90 a není vůbec vyloučené, že by se Ostrava tohoto výsledku nemohla dočkat. Jasným favoritem je dánský celek, na který je kurz 1.75. Do karet mu hraje hlavně jeho neporazitelnost a skvělá defenziva.

Ewerton svými výkony protáhl Baník přes minulé předkolo. Jeho výkon vynikal také v Dánsku a velmi pravděpodobně to bude znovu on, kdo bude nejlepším hráčem Baníku. Kdo jiný, než on by měl vstřelit branku, na kterou je kurz 4.50. Ostrava sice o víkendu udržela čisté konto, ale směrem dozadu to není žádná sláva, proto velmi pravděpodobně uvidíme góly na obou stranách.

Tip na sázení – Neprohra Baníku

Úvodní duel v Dánsku vůbec nevypovídal o tom, že by proti sobě nastoupily týmy s tak rozlišnými zkušenostmi v Evropě. Ano, Kodaň sice daleko více držela míč na svých kopačkách, ale veškeré ostatní statistiky ze zápasů jsou vyrovnané. O něčem vypovídá především fakt, že Baník vyhrál na střely na branku 2-6. V tomto ohledu je tak ještě větší smůla, že se domácím podařilo vstřelit vítězný gól. Kurz 2.10 u Betana může být skvělou příležitostí pro sázkaře.

Tip na sázeníKurz FortunaKurz Betano
Neprohra Baníku1.842.10
Ewerton dá gól3.504.50
Oba týmy dají gól1.521.57
Bonus
Bonus ke vkladu až
Bonus za registraci350 Kč
Bonus za vklad až3000 Kč
Bonus za registraci300 Kč
Bonus za vklad až6000 Kč
Bonus za registraci500 Kč
Bonus za vklad až50000 Kč
Bonus za registraci300 Kč
Bonus za vklad až50000 Kč
Bonus za registraci200 Kč
Bonus za vklad až10000 Kč
Bonus za registraci200 Kč
Bonus za vklad až2000 Kč
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.
Reklama
1
Betano
2
Fortuna
3
Synottip
4
Tipsport
5
Merkurxtip
6
Sazka
7
Chance

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislostHrajte zodpovědně. 18+ | Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Oblíbené