Spojte se s námi


Fotbal

Smutek a zlost v Belgii! Musíme najít brankáře a trenéra, zoufají si fanoušci Royale Union po vyřazení od Slavie

Po vyřazení ve třetím předkole Ligy mistrů se v Belgii rozhostil smutek a zlost. Fanoušci Royal Union svádějí prohru se Slavií na brankáře a v komentářích na sociálních sítích si zoufají také nad trenérem.

Publikováno

dne

Po vyřazení ve třetím předkole Ligy mistrů se v Belgii rozhostil smutek a zlost. Fanoušci Royal Union svádějí prohru se Slavií na brankáře a v komentářích na sociálních sítích si zoufají také nad trenérem.

  • Royale Union vypadl se Slavií z bojů o Ligu mistrů
  • Fanouškům se nelíbí počínání brankáře a trenéra
  • Kritizovaná je také přestupová politika klubu

Do dvojzápasu vstupovali jako mírný favorit, ale svou roli nepotvrdili ani v nejmenším. Není se tak čemu divit, že fanoušci belgického Royale Union jsou po vyřazení od pražské Slavie smutní a rozezlení.

„Tento tým je nemocný, to se ukazuje už delší dobu. Přestupové okno jsme zatím naprosto promarnili a o nových posilách není vůbec slyšet. Začíná to být znepokojivé,“ napsal na platformu X uživatel Vasilios Raikoudis.

Start nového ročníku se týmu z hlavního belgického města opravdu nepodařil. Ve třetím předkole Ligy mistrů podlehl nejprve v Praze 3:1, v odvetě potom 1:0. V lize jsou potom svěřenci Sebastiena Pocognoli až osmí. Mají čtyři body ze tří duelů.

Smutek a zlost fanoušků schytává i trenér Pocognoli

„Prohráváte po prvním utkání 3:1 a v odvetě se hráči ani nepokusí skórovat. Byli jsme bez šance. Sebastien Pocognoli není tím mužem, který by měl trénovat Royale Union. Opět uslyšíme pouze znělku Evropské ligy,“ hněval se po utkání Shefqet Fejzo.

Fanoušek Unionu tak narážel na vynikající obranu Slavie. Sešívaní si za oba vzájemné zápasy vstřelili jeden vlastní gól, jinak soupeři povolili pouhé čtyři střely na branku. Navíc se projevila špatná forma brankáře Morise.

„Musíme rychle najít brankáře a skutečného trenéra, Pocognoli není dostatečně kvalitní. Pokud nechce Union hrát v této sezoně o záchranu, tak musí přijít noví lidé,“ nebál se další kritiky uživatel s přezdívkou ZakAtlasLion.

Belgický celek má i přes vyřazení jistotu základní skupiny Evropské ligy. Jejich přemožitele čeká francouzské Lille. V boji o vysněnou Ligu mistrů to bude jasný favorit celého dvojutkání.

Zdroj: SK Slavia Praha, Royale Union SG, X

Reklama

Oblíbené