Spojte se s námi


Bojové sporty

Conor McGregor ve sporu v UFC? Dana White oznámil, že letos bojovat nebude, hvězdný Ir pohotově odpověděl

Návrat hvězdného Ira je velkou kauzou. Měl se uskutečnit už v na konci června na galavečeru UFC 303. Conor McGregor se ale zranil a do zápasu nemohl nastoupit. Nyní šéf Dana White oznámil, že ho letos v kleci vůbec neuvidíme. Na to The Notorious pohotově reagoval.

Publikováno

dne

Návrat hvězdného Ira je velkou kauzou. Měl se uskutečnit už v na konci června na galavečeru UFC 303. Conor McGregor se ale zranil a do zápasu nemohl nastoupit. Nyní šéf Dana White oznámil, že ho letos v kleci vůbec neuvidíme. Na to The Notorious pohotově reagoval.

300 Kč + až 50.000 Kč od Fortuny

Za kolik si zahraješ tolik dostaneš

Vsadit si
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.
  • Conor McGregor se měl letos vrátit do klece UFC
  • Podle šéfa organizace už jej letos v boji neuvidíme
  • Hvězdný Ir pohotově reagoval

UFC před sebou má další číslovaný galavečer. Už o víkendu bude Austrálie hostit turnaj UFC 305, kde bude bojovat navrátilec Israel Adesanya, jenž bude chtít zpět svůj pás, který je nyní ve vlastnictví jeho rivala Dricuse Du Plessise.

Letos se však měl vracet ještě někdo jiný než Adesanya. Na galavečeru UFC 303 se měl objevit Conor McGregor. Jeho soupeř Michael Chandler však má smůlu. Ir se ani po dlouhých třech letech do klece nevrátil. Znovu jej zradilo zdraví.

Místo nich akci zachránili Jiří Procházka a Alex Pereira. Nutno zmínit, že to vše bylo vyřízeno na poslední chvíli. Organizace hodně dlouho o stavu irské hvězdy mlžila, fanoušci se zlobili.

Aktuálně mnoho příznivců MMA a bojových sportů obecně pochybuje o tom, že by se někdy měl McGregor v zápase ještě někdy vůbec objevit. Jejich pochyby nyní svým vyjádřením umocnil Dana White, s nímž ovšem Conor nesouhlasí.

McGregor a White ve sporu?

Dana White, šéf UFC, v noci z úterý na středu prohlásil, že Conor McGregor letos bojovat nebude. „Nesetkal jsem se s ním osobně, ale mluvili jsme spolu. Je zřejmé, že chce bojovat, nějak to vymyslíme. Ale nebude to letos,“ cituje jej server MMA Fighting.

Ostatně se příliš nelze divit. Hodně se spekuluje o tom, jak velkou chuť má a v jaké formě vůbec Ir je. Že by nějak příliš trénovat a dřel na svůj návrat? Takové informace téměř nikde k dostání nejsou.

The Notorious ovšem zaznamenal vyjádření svého šéfa a na sociální síti X pohotově reagoval: „Ale no tak! Prosinec je ten správný termín. Vždyť tento rok můžeš uzavřít obrovskou akcí. Co se zase děje? Příští měsíc se chystám na tréninky ve vysoké nadmořské výšce. Prosinec. Řekněte Danovi, že chci prosinec. Zasloužím si ho.“

Zdá se tedy, že šéf UFC a McGregor jsou v jakémsi pomyslném sporu. Proč? To se zřejmě v nejbližší době nedozvíme.

Zdroj: MMA Fighting

Reklama

Oblíbené