Spojte se s námi


Chance Liga

Krmenčík končí na Kypru. Bývalý hráč Plzně nebo Slavie má zamířit zpět do Česka, zájem o něj údajně má několik klubů

Michael Krmenčík se s největší pravděpodobností vrátí zpět do Česka. Jednatřicetiletý útočník se totiž se svým dosavadním zaměstnavatelem, kyperským Apollonem, dohodl na předčasném konci angažmá. Zájem o něj údajně má 1. FC Slovácko.

Publikováno

dne

Michael Krmenčík se s největší pravděpodobností vrátí zpět do Česka. Jednatřicetiletý útočník se totiž se svým dosavadním zaměstnavatelem, kyperským Apollonem, dohodl na předčasném konci angažmá. Zájem o něj údajně má 1. FC Slovácko.

Pro nové hráče 200 Kč zdarma

K tomu vstupní bonus až 2 000 Kč

Vsadit si
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.
  • Michael Krmenčík se s Apollonem dohodl na předčasném ukončení angažmá
  • Jednatřicetiletý forvard se s největší pravděpodobností vrátí zpět do Česka
  • Zájem o něj údajně má několik prvoligových klubů včetně Slovácka

Michael Krmenčík vystřídal ve své kariéře už několik klubů, a to jak v tuzemsku, tak i v zahraničí. Podstatnou část kariéry strávil ve Viktorii Plzeň, odkud v lednu roku 2020 odešel za novou výzvou do Belgie.

Club Bruggy za něj tentokrát na západ Čech poslal šest milionů eur. Ve slavném belgickém klubu však jednatřicetiletý forvard vydržel jen jeden rok, poté putoval na několik hostování.

Nejprve do PAOKu, poté se vrátil do Česka, když oblékl červenobílý dres Slavie Praha. V červenci roku 2022 se přestěhoval do indonéské Persije Jakarty, v jejíž dresu strávil znovu jen jeden rok. Léto minulého roku tak pro Krmenčíka znamenal další transfer, tentokrát svou kariéru spojil s kyperským Apollonem FC.

Ani tam však nevydrží déle než jeden rok. Krmenčík naskočil v dresu Apollonu do 29 soutěžních zápasů, v nichž vstřelil pouhé dva góly a přidal dvě asistence.

Ačkoliv mu zbýval rok do konce smlouvy, domluvil se s kyperským celkem na předčasném konci angažmá. Nyní je podle informací iSportu volný a s největší pravděpodobností se vrátí zpět do Česka.

Jedním ze zájemců údajně je Slovácko, kde působí jeho bývalý spoluhráč z Viktorie Plzeň Milan Petržela. Zájem o něj ale prý jeví několik klubů Chance Ligy.

„Společnost Apollon Football (Public) Ltd. oznamuje, že po vzájemné dohodě ukončila spolupráci s Michaelem Krmenčíkem. Fotbalistovi děkujeme a přejeme mu hodně štěstí v osobním životě i v profesionální kariéře,“ píše Apollon na svých oficiálních stránkách.

Zdroj: iSport, Transfermarkt, X

Reklama

Oblíbené