Spojte se s námi


Bojové sporty

Le Sy reaguje na skandál další hvězdy Clash of the Stars. Že Gelnarová neví, co je hajlování? Těžko se tomu věří, říká promotér organizace

Další hvězda Clash of the Stars má na kontě pořádný přešlap. Tentokráte však ta, od které to zřejmě nikdo nečekal. Hana Gelnarová se dopustila šíleného prohřešku, za který se omlouvala v slzách. Co na to Tomáš Le Sy?

Publikováno

dne

Další hvězda Clash of the Stars má na kontě pořádný přešlap. Tentokráte však ta, od které to zřejmě nikdo nečekal. Hana Gelnarová se dopustila šíleného prohřešku, za který se omlouvala v slzách. Co na to Tomáš Le Sy?

300 Kč + až 50.000 Kč od Fortuny

Za kolik si zahraješ tolik dostaneš

Vsadit si
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.
  • Gelnarová patří mezi největší hvězdy Clash of the Stars
  • Dosud s ní nebyly žádné problémy, chovala se příkladně
  • Nyní má na kontě skandál, na který reaguje promotér Le Sy

Clash of the Stars zažívá krušné časy. Dlouhodobě čelí kritice kvůli tomu, že kazí pověst bojovým sportům. Bizár v organizaci se neustále vymykal kontrole. Na tiskovkách jsme se dočkali šílených incidentů, ať už to jsou rvačky, létající exkrementy či jiné věci.

Nechyběly ani různé rasistické narážky, případně navážení se do sexuálních menšin, které navíc zašlo do extrému, když se Samir rozohnil na poslední tiskovce, kde prohlašoval, že LGBT komunita bude lovnou zvěří a vyhrožoval smrtí.

Právě to bylo poslední kapkou do poháru trpělivosti hned dvou partnerů. Prvně dala ruce od COTS pryč Prima Cool, následně Fortuna, které začalo vadit, s jakými jmény se chtěl Clash spojovat.

Nyní však musí Tomáš Le Sy a spol. řešit další problém. A to poměrně nečekaně od dosud bezproblémové naděje. Hana Gelnarová patří mezi největší objevy organizace. Má talent, byla spojována s Oktagonem a možností si střihnout profesionální zápas.

Dosud s ní nebyly žádné problémy. Naopak. Je hodně pozitivní. Jenže teď se dopustila pořádného přešlapu. Natočila se, jak hajluje s německou hudbou v pozadí. Video sdílela na sociální sítě. Rychle jej smazala, ale to už bylo pozdě. Nyní koluje internetem a Gelnarová se omlouvala v slzách.

Co Le Sy říká na přešlap hvězdy Clash of the Stars?

Omluva Gelnarové ovšem nezněla zrovna důvěryhodně. Prohlásila totiž, že neví, co to hajlování je. Jinak by to prý netočila a už vůbec by to nedávala na internet. To jí nebaští ani promotér Le Sy.

„Naprostá hloupost. Hodně mě to od Hanky překvapilo. Vysvětlení, že nevěděla, co dělá a co to znamená, se mi těžko věří,“ vyjádřil se pro CNN Prima News. Odmítá však, že by Hana měla být nacistkou.

„Podle mě jsme viděli spíš ukázku jejich hodně hloupého humoru a ještě větší ukázku hlouposti v tom, že to zveřejnili. Zároveň však Hanku nikdo podle mě nemůže podezírat z toho, že je doopravdy nacistka nebo cokoliv podobného. Věřím a doufám, že celá jejich parta s tímhle přestane, protože to fakt není sranda. Tak jak si oni možná myslí,“ dodal.

Hvězdy Clash of the Stars se zastal i její trenér Jakub Müller. Gelnarovou prý nikdy neviděl inklinovat k jakékoliv ideologii, považuje ji za naprosto apolitického člověka, který se vůbec neorientuje v historii a politice. I proto mu přišlo její omluvné video autentické.

Zdroj: CNN Prima News

Reklama

Oblíbené