Spojte se s námi


Bojové sporty

Nejlepší karta roku? Oktagon v Brně nabídne domácí borce, velký návrat a pokračování milionové pyramidy

Již brzy se organizace Oktagon MMA po dvou letech vrátí do brněnského ronda. Oktagon 60 se uskuteční 21. září a podle všeho nás čeká jedna z nejlepších karet tohoto roku.

Publikováno

dne

Již brzy se organizace Oktagon MMA po dvou letech vrátí do brněnského ronda. Oktagon 60 se uskuteční 21. září a podle všeho nás čeká jedna z nejlepších karet tohoto roku.

Vsaďte si s bonusem a získejte 500 Kč zdarma

Vsadit si
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.
  • Oktagon se do Brna vrací po dvou letech
  • Do akce půjdou brněnské hvězdy
  • K vidění bude pokračování Tipsport Gamechangeru

Když se naposledy konal Oktagon v Brně, tak byl hlavním tahákem titulový souboj “Inspektora” Patrika Kincla proti Lohorému. Nyní nemáme zatím potvrzenou žádnou titulovou bitvu, ale o kvalitní zápasy a velká jména rozhodně nebude nouze.

Bojovat za čest Brna budou zejména Andrej Kalašnik a dva velcí kamarádi Vlado Lengál a Radek Roušal. První jmenovaný bude čelit velmi nebezpečnému Řekovi Palaiologosovi.

Toho si můžete pamatovat ze souboje proti Jungwirthovi, kde utišil německé publikum a Němce utáhl na páku na ruku. Lengál se postaví sebevědomému Fryovi z Anglie, který má zatím v organizaci skoré 1-1.

V Brně budeme svědky i jednoho velkého návratu. Do organizace se totiž po pěti letech vrací Mach Muradov. V zápase se utká s veteránem UFC a KSW Scottem Askhamem.

Jako třešnička na dortu bude v Brně pyramida Tipsport Gamechanger. V semifinálových utkáních se utká šampion pérové váhy Keita proti v Oktagonu stále neporaženému Legierskimu.

V druhém semifinále se utká současný šampion lehké váhy Rony Paradieser a nebezpečný Španěl Duque. Rezervní zápas milionové pyramidy v Brně obstará nebezpečná dvojice Korkmaz a Sardari.

Podle všeho nás čeká jedna z nejlepších startovek v historii, tak doufejme, že se nikdo ze zápasníků nezraní a turnaj v Brně nám nabídne nezapomenutelný zážitek.

Zdroj: Instagram, Oktagon MMA

Reklama

Oblíbené