Spojte se s námi


Fotbal

Rayo Vallecano vs Barcelona kurzy a preview: La Liga

Publikováno

dne

Potvrdí Barcelona dobrý vstup do sezony? Katalánci nastoupí v úterý na půdě velkého outsidera. Exkluzivitu na zápas Rayo Vallecano vs Barcelona získala stanice Nova Sport 5. Sázková kancelář Betano na výhru domácího underdoga vypsala krásný kurz 4.78. Katalánci budou ale tvrdý oříšek, zatím v lize neztratili.

EXKLUZIVNĚ CHANCE LIGA NA BETANO TV ZDARMA +350Kč BONUS

S KÓDEM BIGPROMOCZ

Spustit přenos
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.
  • Vallecano může být se vstupem do ročníku maximálně spokojené, ze dvou venkovních zápasů má čtyři body
  • Barcelona je dokonce na dvou výhrách, v obou případech 2:1
  • Duel můžete v úterý 27. 8. od 21:30 sledovat živě exkluzivně na Nova Sport

Kde sledovat zápas Rayo Vallecano vs Barcelona

Campo de Futbol de Vallecas hostí úterní zápas třetího kola La Ligy. Bitva Rayo Vallecano vs Barcelona se odehraje v úterý 27. srpna od 21:30 a v přímém přenosu jej exkluzivně odvysílá televizní stanice Nova Sport 5.

Kde sledovat zápas Rayo Vallecano vs Barcelona
Kdy:27. 8. 2024 (21:30)
Kde:Campo de Futbol de Vallecas
Soutěž:La Liga
Kurzy Betano:4.78 vs 1.7
H2H:1 – 0 – 2
Kde sledovat:Nova Sport 5

Rayo umí zavřít obranu

Vallecano v úvodních dvou kolech dostalo jen jeden gól, a to v 98. minutě na 1:2, tudíž o ničem nerozhodoval. Real Sociedad, který hrál minulý ročník Ligu mistrů, odjel bez bodu. Getafe dokázalo udržet úplně na nule a i v minulé sezoně šlapalo slušně. Skončilo sice až na 17. místě, z týmů druhé poloviny tabulky mělo ale třetí nejlepší defenzivu. Barcelonu čeká v úterý dobývání, navíc kádr nebude stoprocentně odpočatý, protože o víkendu hrál.

Rayo Vallecano vs Barcelona kurzy

Rayo Vallecano je navzdory domácímu prostředí jasný outsider, vsadit si na něj lze v poměru 4.78. Hosté z Katalánska by na tiketu svítili v kurzu 1.7, bod pro oba mančafty lze trefit za 4.08.

Přestože Vallecano vstoupilo do sezony zajímavě, kvalita Barcelony je neoddiskutovatelná a jednoznačně bude favoritem. Sázka na její výhru v alespoň jednom poločase za přibližně 1.4 je opravdu lákavá a byla by škoda ji nezkusit.

Pro riskantnější tipéry doporučuji kombinaci vítězství Barcelony s méně góly. Jak již bylo zmíněno, Rayo má dlouhodobě dobrou obranu. Za dvě kola inkasovalo pouze jednou, a to Real Sociedad není zdaleka průměrný tým. Výhra hostů a maximálně pět gólů v kurzu přes 1.8, to je parádní kombinace.

Tip na sázení – První gól padne mezi 31. a 45. minutou

A když už jdeme na méně gólů, zkusme zariskovat u prvního zásahu. Je hodně netradiční ho tipovat až do třetí čtvrthodiny, ale za obranu Raya hovoří čísla a naopak útok Barcelony není zdaleka stoprocentní. O to více venku, kde to budou mít Katalánci těžké.

Tip na sázeníKurz FortunaKurz Betano
Barcelona vyhraje alespoň jeden poločas 1.391.42
Barcelona vyhraje a padne maximálně pět gólů 1.811.82
První gól padne mezi 31. a 45. minutou4.864.78
1
Betano
2
Fortuna
3
Synottip
4
Tipsport
5
Merkurxtip
6
Sazka
7
Chance
Reklama
1
Betano
2
Fortuna
3
Synottip
4
Tipsport
5
Merkurxtip
6
Sazka
7
Chance

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislostHrajte zodpovědně. 18+ | Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Oblíbené