Spojte se s námi


Chance Liga

VAR úřadoval na obou stranách! Viktoria Plzeň odjíždí z Jablonce s pouhým bodem po bezbrankové remíze

Viktoria Plzeň jela do Jablonce s cílem urvat všechny body, ale nakonec se strachovala o remízu. Oběma týmům byl odvolaný gól a nakonec je z toho bezbranková remíza 0:0.

Publikováno

dne

Viktoria Plzeň jela do Jablonce s cílem urvat všechny body, ale nakonec se strachovala o remízu. Oběma týmům byl odvolaný gól a nakonec je z toho bezbranková remíza 0:0.

  • Viktoria mohla dohnat vedoucí Spartu
  • Ta jako jediná vyhrála všechny tři kola
  • Remíza v Jablonci jí cíl zhatila

Jablonec v úvodním kole zvítězil s Mladou Boleslaví, poté ale v ušmudlaném zápase nestačil na Baník Ostrava. Viktoria Plzeň naopak vyhrála s Duklou i s Hradcem a chtěla nahánět vedoucí Spartu.

Třetí ligové kolo jí ale příliš nepřálo. Fanoušci se sice v sedmé minutě radovali z úvodní trefy, ale video odhalilo ofsajdové postavení Matěje Vydry po přihrávce Jana Kopice.

Deset minut na to mohli zahrozit domácí, avšak střelu Nemanji Tekijaškiho skvěle vytěsnil Marián Tvrdoň, který dostal příležitost mezi třema tyčema kvůli zranění kolegy Martina Jedličky.

Z následného útoku zase skvěle vychytal Vydru gólman Jablonce Jan Hanuš. Nepříliš atraktivní první poločas tak gól nenabídl a fanoušci doufali, že ve druhém poločase přijde změna.

V 57. minutě se Jablonec dožadoval pokutového kopu za faul, rozhodčí ale odmítl odpískat. Oba týmy prostřídaly a hrdinou mohl být Viktorián Tom Slončík, ten ale mířil těsně vedle tyče.

V 85. minutě už se domácí radovali a byl to Jakub Martinec, který uklidil míč do sítě. Bohužel pro něj ale radost dlouho netrvala, protože si rozhodčí dal prst k uchu na pokyn, že možná není vše v pořádku.

Také že nebylo, gólu předcházela ruka a stal byl stále vyrovnaný. Nakonec jsme se ani regulérního gólu nedočkali a oba týmy se musí spokojit s pouhým bodem. Více pochopitelně mrzí hosty.

Zdroj: Chance Liga

Reklama

Oblíbené