Spojte se s námi


Fotbal

West Ham má na dosah podpis tří zvučných posil, včetně hvězdy Bundesligy!

V česku máme plnou hlavu a plné zprávy Chance Ligy, která už je v plném proudu. Ke startu se ale chystá také anglická Premier League, coby nejlepší ligová soutěž světa.

Publikováno

dne

V česku máme plnou hlavu a plné zprávy Chance Ligy, která už je v plném proudu. Ke startu se ale chystá také anglická Premier League, coby nejlepší ligová soutěž světa. I na ostrovech se odehrává plno zajímavých spekulací a přestupů. Dnes se hned o tři posily postaral West Ham, který má už několik sezon výraznou českou stopu.

  • West Ham přivádí zajímavé posily
  • Přijít by měl třetí nejlepší střelec Championship
  • Domluva padla také s ofenzivní hvězdou z Dortmundu

Niclas Füllkrug

Do Londýna přijde zkušený útočník z BVB. Tak zní aktuální ústní dohoda. Jednatřicetiletý Němec tělem i duší nastřílel v uplynulé sezoně za Dortmund v Bundeslize 12 gólů a k nim přidal také 8 asistencí. To vše za 29 utkání, do kterých nastoupil.

To jsou solidní čísla. Prosadil se také dvakrát v dresu německé reprezentace na posledním EURU. Nikdy nehrál mimo Německo. Postupně prošel Brémy, Fürth, Norimberk, Hannover a naposledy Dortmund.

Nyní by měl dorazit do anglické metropole za 27 milionů €, plus 5 milionů € v bonusech. Čeká se jen na zdravotní prohlídku, která probíhá někdy v těchto hodinách. Jedná se o tříletý kontrakt.

Guido Rodriguez

Další zkušenou akvizicí kladivářů by se měl stát Guido Rodriguez. Na kontě má 139 startů ve španělské lize a také 30 za argentinskou reprezentaci. Třicetiletý středopolař naposledy působil v La Lize, v Betisu, kde mu vypršela smlouva.

Údajně byl připraven oblékat dres Barcelony, ale z dohody sešlo po tom, co odešel Xavi. I Rodriguez by měl dnes projít zdravotní prohlídkou a v následujících hodinách, či dnech podepsat smlouvu.

Crysencio Summerville

Ke zkušenostem by mělo přibýt také dravé mládí. Dvaadvaceti letý Holanďan už v nejvyšší anglické soutěži působil. Nastupoval za Leeds United, jehož je stále hráčem.

V Championship loni nastřílel skvělých 20 branek a na dalších 9 přihrál. Byl hlavním tahounem svého týmu a dovedl ho na třetí místo. Není známa cenu přestupu, ale údajně už má za sebou úspěšnou zdravotní prohlídku a podpis je na spadnutí.

O přestupech píší britská i německá média a vše potvrzuje také Fabrizio Romano. Nový trenér West Hamu Julen Lopetegui se tak může těšit na velmi zajímavé posílení ofenzivy a Tomáš Souček s Vladimírem Coufalem na nové spoluhráče.

Zdroj: Fabrizio Romano, West Ham

Reklama

Oblíbené