Spojte se s námi


Bojové sporty

Před 5 lety o tom jen vtipkoval, teď se možná dočká. Vémolu zmydlím jako čerta, říká Vlasto Čepo o zápase s legendou

Ještě nedávno byl Vlasto Čepo poměrně neznámý, nyní ovšem patří mezi nejznámější bojovníky na území České republiky a Slovenska, má za sebou i zápas o prozatímní titul v Oktagonu. A aby toho nebylo málo, možná jej čeká souboj s Karlosem Vémolou.

Publikováno

dne

Ještě nedávno byl Vlasto Čepo poměrně neznámý, nyní ovšem patří mezi nejznámější bojovníky na území České republiky a Slovenska, má za sebou i zápas o prozatímní titul v Oktagonu. A aby toho nebylo málo, možná jej čeká souboj s Karlosem Vémolou.

350 Kč zdarma s promo kódem: BIGPROMOCZ

dalších 3000Kč za vklad + free spiny

VYUŽÍT PROMO KÓD
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.
  • Karlos Vémola oznámil odklad důchodu
  • Před třetí bitvou s Attilou Véghem si chce střihnout i jiný zápas
  • Ve hře je duel se slovenským ranařem

Není to zase tak dávno, kdy byl Vlasto Čepo v Oktagonu pro fanoušky velkou neznámou. Zviditelnil se zejména díky turnajům s názvem Underground během pandemie koronaviru. Tehdy totiž československá organizace jako jedna z mála dokázala fungovat a pořádala atraktivní akce zejména s postojáři.

Právě slovenský bijec nadchnul fanoušky hned na začátku. Zejména jeho souboj s Patrikem Jevickým vstoupil do dějin. El Chapo tehdy dokráčel až do finále pyramidy, kde porazil svého kamaráda Samuela Krištofiče.

Právě v Undergroundu se měl Vlasto vůbec poprvé utkat s Matějem Peňázem, ten se ale tehdy zranil. A jak víme, i když byl zápas několikrát domluvený, naposledy letos v červnu, nikdy k němu nedošlo.

Každopádně od prvního zápasu ušel Čepo pořádný kus cesty. Stal se jedním z nejoblíbenějších domácích bojovníků, probojoval se až k titulové bitvě. Kvůli zranění šampiona Patrika Kincla ale bojoval jen o prozatímní titul s Piotrem Wawrzyniakem. V atraktivní štípané prohrál.

Jestli jej něco charakterizuje, je to fakt, že každý jeho zápas je zábava sledovat. Nikdy nevíte, co se stane, ale je téměř jisté, že dojde k předčasnému ukončení. Nyní se však řeší duel, o kterém slovenský bijec ještě před pěti lety pouze snil.

Vlasto Čepo prý zmydlí Karlose Vémolu

Není to tak dávno, co se Karlos Vémola veřejně nechal slyšet, že se domlouvali se slovenským bijcem na zápase v boxu. Sám dokonce nečekaně přiznává, že by asi nešel úplně vyhrát, jak to má ve zvyku. Chtěl by hlavně nebýt knokautován, což by považoval za úspěch.

Vlasto Čepo je nyní ale zraněný a tento rok jej možná bojovat už vůbec neuvidíme. Místo toho se vyloženě nabízí souboj Terminátora se Samuelem Krištofičem, což ostatně sám rodák z Olomouce nastínil jako pravděpodobnou možnost poté, co odkýval třetí zápas s Attilou Véghem.

El Chapo se ovšem naděje na svůj „tanec“ s Karlosem nevzdává. Naopak. Na sociální sítě přidal příspěvek z před pěti let, kdy s kamarády pouze vtipkoval o tom, že by se mohl s Vémolou utkat.

„Osud. „Pět let zpět si kamarádi dělali srandu, teď možná na ten zápas dojde. Karlose zbiju jako čerta,“ napsal k příspěvku Čepo.

Zdroj: Instagram, Oktagon MMA, Vlasto Čepo

Reklama

Oblíbené