Spojte se s námi


Chance Liga

Půl hodiny trápení prolomil střelec Vitík. Stoper Sparty má střeleckou formu

Naprostá senzace. Sice to chvíli trvalo, ale Česká republika se dočkala první medaile na letních olympijských hrách v Paříži. Překvapivě ji získali kordisté, kteří vybojovali bronz proti nasazeným jedničkám z Francie.

Publikováno

dne

Poměrně nervózních 36 minut, pak vysvobození v podobě gólu Martina Vitíka. Sparta se na vedení proti Dukle nadřela a načekala, i kvůli zajímavému výkonu hostů. Letenští přesto udeřili ještě před poločasem.

EXKLUZIVNĚ CHANCE LIGA NA BETANO TV ZDARMA + BONUS 350Kč S KÓDEM BIGPROMOCZ

Dalších 3000 Kč za první vklad

Spustit přenos
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.
  • Sparta zatím obě dvě kola zvládla za tři body
  • Dukla po prohře s Plzní porazila Bohemians
  • Vitík se trefil ve druhém ligovém utkání v řadě

Sparta šla do zápasu s Duklou s jasným cílem – co nejdříve ho rozhodnout a pošetřit síly na třetí předkolo Ligy mistrů, které Letenští sehrají proti FCSB. Soupeř z Julisky naopak na Letné s rolí velkého outsidera neměl co ztratit.

Dukla se držela

A úvodní část utkání zvládla Dukla dobře. V prvních dvaceti minutách měli Letenští jen dva opravdu dobré náznaky, pokus Asgera Sorensena po rohu do boční sítě a přímák Lukáše Haraslína doprostřed brány.

Dopředu to každopádně byla tragédie, Dukle většina akcí končila na druhé nebo třetí přihrávce. Slušně vypadal na hrotu útoku Muris Mešanovič, jenž se statečně osamocen bil v přesile rudých těl.

Haraslín načal, Vitík dodělal

Ve třetí desetiminutovce byla Sparta nebezpečná pouze střelou Haraslína, jinak Dukla držela tempo a poměrně často i míč. A i další koncovka nesla jméno Slováka, tentokrát se blýskl gólman Dukly.

Z následného rohu už byl krátký, když se po rohovém kopu do míče opřel Martin Vitík a trefil volnou část brány. Spartě se muselo hodně ulevit, protože první půle z její strany měla k ideálu daleko.

Dukla si ještě do poločasu koledovala podruhé, po ztrátě Tomáše Vondráška ve vlastním vápně však šanci nevyužil Jan Kuchta. Poločasové skóre malého pražského derby tak zní 1:0 pro Letenské.

Zdroj: O2 TV Sport

Reklama

Oblíbené