Spojte se s námi


Fotbal

Brutální útok na protihráče! Hráč anglického týmu si spletl fotbal s boxem. Podobných incidentů bylo v poslední době více

Velmi brutální útok pěstí byl k vidění v zápase West Bromwiche s Mallorcou. Hráč anglického týmu si totiž spletl fotbal s boxem. Podobných incidentů, které do fotbalu vůbec nepatří, je navíc v poslední době vidět více.

Publikováno

dne

Velmi brutální útok pěstí byl k vidění v zápase West Bromwiche s Mallorcou. Hráč anglického týmu si totiž spletl fotbal s boxem. Podobných incidentů, které do fotbalu vůbec nepatří, je navíc v poslední době vidět více.

  • V utkání West Bromu s Mallorcou se poprali dva hráči
  • Molumby z anglického mužstva udeřil Costu z Mallorcy
  • Podobných rvaček už bylo k vidění více

Příprava na novou sezonu druhé anglické ligy se jim vůbec nedaří. Fotbalisté West Bromwich Albion prohráli tři ze čtyř utkání a po tom posledním musí navíc řešit velmi nepříjemný incident.

Záložník Jayson Molumby při prohře 1:0 s Mallorcou brutálně praštil pěstí soupeře. Konflikt proběhl s Portugalcem Samu Costou. Oba středopolaři se nejprve potkali ve fotbalovém souboji, pak přešlo na box.

Po vzájemném střetu totiž skončil Costa na zemi, když vstal, tak se oba hráči chvíli dohadovali. Nejprve to vypadalo, že Molumby chce soupeře trefit hlavou. Hráč Mallorcy se po něm ohnal a Molumby použil své ruce.

Incidenty byly i v zápasech Chelsea a Boltonu

Irský hráč Costu udeřil pěstí a potom oba soupeři skončili na zemi, kde je museli roztrhávat spoluhráči. Na trávník následně běželi i náhradníci a členové realizačních týmů a vznikla opravdu velká mela.

Když se vše po několika minutách uklidnilo, Costa i Molumby obdrželi od hlavního rozhodčího červené karty. Verdikt se nezdál především hráči Mallorcy. Protestoval a pak hodil svůj dres na zem. Celou záležitost popsal portál TN.cz.

Zápas, který rozhodla branka obránce Davida Lopeze, nakonec vyhrála Mallorca 1:0. Rozhodčí přitom utkání raději o několik minut zkrátil. TN.cz navíc připomněl, že podobné extempore bylo v přípravných zápasech na tuto sezonu už k vidění.

V duelu Chelsea s Wrexhamem se totiž poprali Levi Colwill s Jamesem McCleanem. Rvačku vyprovokoval v utkání s Fiorentinou i George Johnston, obránce Boltonu.

Zdroj: TN.cz, X

Reklama

Oblíbené