Spojte se s námi


Chance Liga

Karviná vs Baník Ostrava kurzy a preview: Chance liga

Publikováno

dne

Odložili si derby kvůli bojům o Konferenční ligu, tak ho dohrávají v jiném anglickém týdnu. Exkluzivitu na zápas Karviná vs Baník Ostrava získala sázková kancelář Betano, která na domácí vypsala krásný kurz 3.07. Ke sledování zápasu živě zdarma na Betano TV stačí pouhá registrace.

EXKLUZIVNĚ CHANCE LIGA NA BETANO TV ZDARMA +350Kč BONUS

S KÓDEM BIGPROMOCZ

Spustit přenos
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.
  • Karviná se na derby naladila suverénní výhrou 3:1 v Teplicích
  • Baník doma ve druhé půli dvěma góly sestřelil Liberec 2:0
  • Duel můžete ve středu 28. 8. od 18:00 sledovat živě exkluzivně na Betano TV, placenou televizní verzi vysílá O2 TV Sport

Kde sledovat zápas Karviná vs Baník Ostrava

Městský stadion Karviná hostí dohrávku a zároveň šlágr třetího kola Chance ligy. Zápas Karviná vs Baník Ostrava se odehraje ve středu 28. srpna od 18:00 a v přímém přenosu jej exkluzivně odvysílá Betano TV. Duel bude dostupný i na O2 TV Sport.

Kde sledovat zápas Karviná vs Baník Ostrava
Kdy:28. 8. 2024 (18:00)
Kde:Městský stadion Karviná
Soutěž:Chance Liga
Kurzy Betano:3.07 vs 2.31
H2H:1 – 0 – 2
Kde sledovat:Betano TV, O2 TV Sport

Derby, které má náboj

Pokud například o derby Jablonce s Liberce nebo Hradce Králové s Pardubicemi padají narážky na slabou atmosféru na poměry derby zápasů, u bitvy o Slezsko toto tvrdit nelze. Zápasy jsou dlouhodobě divácky atraktivní, mají náboj, správnou atmosféru i tvrdost a padá v nich hodně gólů. Oba týmy se navíc na zápas naladily střelecky velmi dobře, snad nás čeká ofenzivní bitva.

Karviná vs Baník Ostrava kurzy

Karviná je v derby navzdory domácímu prostředí outsider, vsadit na ni lze v kurzu 3.07. Druhá ligová výhra Baníku v řadě by na tiketu svítila v kurzu 2.31, remíza a derby bez vítěze může vyjít v poměru 3.54.

Baník je aktuálně v dobré pohodě, vypadnutí z Konferenční ligy s Kodaní ho nerozhodilo, o víkendu zaslouženě porazil Slovan Liberec. Minulou sezonu navíc ukázal, že dokáže být venku pořádně silný, paradoxně sbíral méně bodů doma než na výjezdech. Jeho výhra a maximálně čtyři branky za 2.72.

Konkrétní tip na góly se ale vyplatí poslat nad dva. Martin Hyský hraje s Karvinou od převzetí týmu ofenzivní fotbal, což třemi góly pocítily i Teplice, na straně hostí zase exceluje Ewerton a chytá se i letní posila Erik Prekop z Bohemians.

Tip na sázení – Remíza o poločase nebo na konci zápasu

Karviná se potřebuje před vlastními fanoušky chytit, zatím všech šest bodů sebrala venku. Baník zároveň není tým, který by se pod Pavlem Hapalem pustil do hurá útočení. Poločas v prvním poločase ho rozhodně neurazí, Baník má kvalitu na to utkání rozhodnout po výměně stran.

Tip na sázeníKurz FortunaKurz Betano
Dva až pět gólů1.41.42
Remíza o poločase nebo na konci zápasu 1.781.81
Branek vyhraje a padnou maximálně čtyři branky 2.722.7
Reklama
1
Betano
2
Fortuna
3
Synottip
4
Tipsport
5
Merkurxtip
6
Sazka
7
Chance

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislostHrajte zodpovědně. 18+ | Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Oblíbené