Spojte se s námi


Bojové sporty

Velký návrat se nerodil snadno. Ďatelinka po tvrdém knokautování soupeře promluvil o temném období: Pochyboval jsem, jestli ještě můžu zápasit

Je zpět. Milan Ďatelinka se vrátil do Oktagonu nejlepším možným způsobem. Knokautoval Ondřeje Rašku. Už před zápasem šlo znát, že má velkou motivaci a chuť. Po vyhrané bitvě přiznal, že si prošel nelehkým obdobím.

Publikováno

dne

Je zpět. Milan Ďatelinka se vrátil do Oktagonu nejlepším možným způsobem. Knokautoval Ondřeje Rašku. Už před zápasem šlo znát, že má velkou motivaci a chuť. Po vyhrané bitvě přiznal, že si prošel nelehkým obdobím.

300 Kč + až 50.000 Kč od Fortuny

Za kolik si zahraješ tolik dostaneš

Vsadit si
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.
  • Milan Ďatelinka se vrátil do Oktagonu vítězně
  • Tvrdě a rychle si poradil s Ondřejem Raškou
  • Posléze promluvil o těžkém období

Když odcházel do RFA, zdálo se nepravděpodobné, že bychom jej ještě někdy měli vidět v Oktagonu. Obzvláště poté, co Milan Ďatelinka po porážce s Karlosem Vémolou nezářil ani v nově vzniklé organizaci. Nestačil na Nenada Avramoviče a Dominika Humburgera.

V RFA si připsal jedinou výhru. Navíc se řešilo jeho pokračování v kariéře. Na chvíli ji totiž přerušil. Ale nyní je zpět. Nejen v Oktagonu, ale i ve formě. Dostal nečekanou šanci a skvěle se jí chopil. V Bratislavě na galavečeru OKTAGON 59 tvrdě ukončil Ondřeje Rašku po 14 sekundách.

Do zápasu sice Mr. Comeback nastupoval jako favorit, ale Raška trénuje například s Jiřím Procházkou, vědělo se, že do přípravy dává maximum. O tom, v jaké formě bude Slovák, panovala spíše nejistota.

Vrátil se však nejlépe, jak jen mohl. Je otázkou, jak by zápas vypadal, kdyby trval déle. Na kdyby se ale nehraje a Ďatelinka slaví cenný skalp a velký úspěch. Jenže kdoví, co to znamená směrem do budoucna. Oktagon se od jeho odchodu značně posunul, v jeho divizi je mnoho velkých jmen.

Ďatelinka promluvil o temném období i svém plánu

„Byl na mě velký tlak, obzvlášť po mém negativním období. I když jsem se možná nejevil tak, že na mě ten tlak doléhá. Jsem nesmírně rád, jak to dopadlo. Je to skvělý pocit,“ nechal se Milan Ďatelinka slyšet na tiskové konferenci.

Ale co bude dál? „Nejbližší plán byl zvládnout tenhle zápas. Jsem rád, že to vyšlo. Chci si tu emoci užít. Nedívám se na to, co bude dál. Zatím nevím,“ reagoval na dotaz ohledně vývoje Oktagonu.

A co musel změnit? „Něco v přípravě, přidal jsem trenéra, hodně jsem cestoval, střídal jsem Ostravu a Slovensko. Ale sám o sobě jsem začal pochybovat. Měl jsem negativní období, co se týká sportovní kariéry. Moc se k tomu nechci vyjadřovat, asi všichni víme, o co se jedná,“ prohlásil.

„Začal jsem pochybovat o tom, jestli ještě dokážu zápasit, vypnout někoho v ringu. Na ulici to asi ještě zvládnu (smích), ale bál jsem se. Měl jsem pochybnosti, chtěl jsem vyhrát na KO. Je to pro mě takové nejcennější vítězství. Bylo to těžké, ale díky bohu to tam padlo,“ dodal.

Zdroj: Oktagon MMA

Reklama

Oblíbené