Spojte se s námi


Bojové sporty

VIDEO: V Bratislavě bude dusno! Oktagon doručí československá derby, na staredownech to vřelo, navrátilec Ďatelinka je při chuti

Už v sobotu 20. července v 17:00 to odstartuje. Bratislava se dočká letní party v podobě galavečera OKTAGON 59, který nabídne mimo jiné zajímavá československá derby. Zejména navrátilec Milan Ďatelinka se zdá být při chuti.

Publikováno

dne

Už v sobotu 20. července v 17:00 to odstartuje. Bratislava se dočká letní party v podobě galavečera OKTAGON 59, který nabídne mimo jiné zajímavá československá derby. Zejména navrátilec Milan Ďatelinka se zdá být při chuti.

350 Kč zdarma s promo kódem: BIGPROMOCZ

dalších 3000Kč za vklad + free spiny

VYUŽÍT PROMO KÓD
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.
  • Oktagon se v sobotu vrací do Bratislavy
  • Fanoušci se dočkají zajímavých československých bitev
  • Mezi bojovníky to při staredownech vřelo

Bratislava se v sobotu 20. července dočká své „Štvanice“. V Peugeot Areně se uskuteční galavečer OKTAGON 59 pod otevřeným nebem. Pokud by začalo pršet, může se aréna s rozmary počasí vypořádat díky zatahovací střeše.

Má to být letní party a minimálně karta zápasů slibuje, že tomu tak bude. Rony Paradeiser se utká v Tipsport Gamechangeru s Danielem Torresem, bývalým šampionem KSW. Losene Keita vyzve Predraga Bogdanoviče rovněž v rámci milionové pyramidy.

Do akce půjde také legendární Ivan Buchinger, těšit se můžeme na slovenské naděje Lucii Szabovou a Veroniku Smolkovou. Uvidíme i bývalého šampiona bantamu Jonase Magarda či bitvu hvězd střední váhy mezi Piotrem Wawrzyniakem a Andreasem Michailidisem.

Fanoušci ale vyhlížejí také tři československá derby. Tím nejzvučnějším bude souboj mezi Radovanem Úškrtem a Petrem Knížetem. Monster před sebou má zřejmě poslední „tanec“ v kariéře.

V dalších dvou duelech se utkají Radek Roušal s Marcem Novákem a Ondřej Raška s navrátilcem Milanem Ďatelinkou. A právě mezi těmito čtyřmi to před duelem pořádně vřelo.

Oktagon nabídne vyhrocená derby

Už v pátek ráno po oficiální váze to mezi Roušalem a Novákem, potažmo Raškou a Ďatelinkou nebylo při staredownu zrovna klidné. Šel znát velký hlad. Novák nicméně Roušalovu přemotivovanost poměrně v klidu odvracel, do ničeho se nepouštěl.

To Raška, když viděl, jak na staredown zejména odpoledne na veřejném vážení nastupuje Ďatelinka, využil příležitosti a nastoupil do něj podobně. Došlo tedy k přetlačování hlav a o atmosféru bylo postaráno.

Ďatelinka prohrál tři z posledních čtyř zápasů. Oktagon mu dává šanci poté, co v roce 2022 odešel do RFA, kde však prohrál dva ze tří duelů. Jeho návrat čekal málokdo, nicméně nyní dostává coby účastník první Oktagon Výzvy šanci proti účastníkovi druhé Oktagon Výzvy.

Raška pro změnu vyhrál tři z posledních čtyř duelů. Zápas bude pro oba hodně zajímavý.

Zdroj: Oktagon MMA

Reklama

Oblíbené