Spojte se s námi


Chance Liga

Slavia hlásí bombastický návrat! Červenobílý dres opět oblékne Peter Olayinka. Tvrdík promluvil i o možnosti získat Muhammeda Chama

Na předsezonní tiskové konferenci promluvil předseda Slavie Jaroslav Tvrdík o nových posilách svého týmu. Podle jeho slov je kousek od návratu Peter Olayinka. Jak to ale vypadá s tvůrcem hry Muhammedem Chamem?

Publikováno

dne

Na předsezonní tiskové konferenci promluvil předseda Slavie Jaroslav Tvrdík o nových posilách svého týmu. Podle jeho slov je kousek od návratu Peter Olayinka. Jak to ale vypadá s tvůrcem hry Muhammedem Chamem?

  • Peter Olayinka se po roce vrací do Slavie
  • K příchodu Nigerijského křídelníka chybí poslední detaily
  • Slavia stále jedná o možnosti angažovat Muhammeda Chama

Nigerijský křídelník nebyl se svojí rodinou v Bělehradě spokojený a toužil po návratu do Slavie. Jednání se táhla celé přestupní období a konečný výsledek sešívaní oznámili na středeční tiskové konferenci.

„Mohu s radostí oznámit, že jsme před chvíli rámcově dospěli s CZ Běhehrad ke shodě na podmínkách transferu Petera Olayinky. Jsem rád, že jsme se dokázali domluvit na ceně. Petere se k nám chtěl vrátit a stane se tak,“ prozradil Jaroslav Tvrdík.

Osmadvacetiletý hráč ještě musí projít zdravotní prohlídkou, ale v nejbližších dnech by se měl k týmu Jindřicha Trpišovského připojit. Cena zatím oznámena nebyla, ale už dříve se mluvilo o astronomických šesti milionech eur (150 milionů korun). Zřejmě ale bude nižší.

Jednání o příchodu Chama neustále probíhají

Olayinka je tak už téměř jistě zpátky na červenobílé palubě stejně jako další z přestupových cílů, kterým byl reprezentant Tomáš Chorý. Jak to ale vypadá s tolik žádaným tvůrcem hry Muhammedem Chamem z druholigového francouzského Clermontu?

„Věříme tomu, že hráč do Slavie chce a může se v našem dresu stát komplexním hráčem. Může u nás rozvinout talent a zlepšit defenzivní činnost. Věříme tomu, že Cham Slavii vidí jako cestu do jedné z top pěti evropských lig,“ řekl Tvrdík.

Slavii se ale podle slov jejího předsedy nedaří s Clermontem najít společnou řeč ohledně přestupové částky. Pokud se sešívaní s francouzským týmem nedomluví nyní, budou se snažit získat rakouského záložníka na jaře příštího roku jako volného hráče.

Sešívaní tak nepřestávají v monstrózních nákupech a neustále vylepšují svůj už tak silný tým. V nadcházejícím ročníku půjde o hodně, jeho vítěz totiž půjde rovnou do základní skupiny Ligy mistrů.

Zdroj: SK Slavia Praha

Reklama

Oblíbené