Spojte se s námi


Chance Liga

Nová posila Sparty García: Jsem ofenzivní hráč, který si rozumí s míčem. O zájmu Sparty vím už několik týdnů

Sparta v úterý večer oznámila dvě nové posily. Po Ermalu Krasniqim přichází i Mathias Ross a Imanol García. Druhý jmenovaný v úvodním rozhovoru nastínil zájem Sparty a promluvil o svých přednostech.

Publikováno

dne

Sparta v úterý večer oznámila dvě nové posily. Po Ermalu Krasniqim přichází i Mathias Ross a Imanol García. Druhý jmenovaný v úvodním rozhovoru nastínil zájem Sparty a promluvil o svých přednostech.

  • Sparta oznámila v úterý nové posily
  • Na Letné se hlasí Ross a García
  • Španěl o sobě nyní prozradil pár slov

Fanoušci Sparty poměrně dlouho čekali na posílení kádru. Ten opustil ze stěžejních hráčů pouze Ladislav Krejčí, ale stále panoval pocit, že posily zkrátka přijít musí, pokud chce být Sparta konkurensechopná.

Jako první dorazil Ermal Krasniqi, v úterý pak Sparta představila další. Na Letné se hlásí dánský stoper Mathias Ross, který přišel z tureckého Galatasaray a spolu s ním i nový španělský bek.

Jeho jméno je Imanol García a přichází z Athleticu Bilbao. Klub má na něj předkupní právo, ale to Spartě nemusí vůbec vadit. Fotbalista z Baskicka o sobě nyní prozradil pár slov.

García promluvil o svých přednostech

„Zjistil jsem to před pár týdny a od té doby jsem vůbec nepochyboval. Jsem docela ofenzivní hráč, rád podporuji útok a rozumím si s míčem. Mám konskruktivní rozehrávku, umím centrovat a přihrávat na góly,“ řekl na úvod pro klubový web García.

„Očekávám, že se stanu součástí týmu a pomůžu mu ve všech směrech, ve kterých můžu. Věřím, že pomůžu k dosažení dobrých výsledků,“ dodal opatrně.

Jeho start v úvodním ligovém zápase s Pardubicemi, který se hraje už v pátek, je nepravděpodobný. Přeci jen stále s týmem ani netrénoval a byl by risk pustit jej nerozehraného na hřiště.

Podobně to je u Rosse. Oba ale prostor brzy dostanou, protože Sparta už v úterý odehraje 2. předkolo Ligy mistrů. První utkání hraje v Dublinu, soupeřem bude Shamrock Rovers.

Zdroj: AC Sparta Praha

Reklama

Oblíbené