Spojte se s námi


Chance Liga

Velká sága Kinského smlouvy se blíží ke konci! Žádaný brankář má brzy Slavii podepsat. Nový kontrakt bude mít i další sešívaná naděje

Jak to vypadá, jedna velká letní přestupová sága je u konce. Velmi žádané brankářské zboží – Antonín Kinský – má totiž brzy podepsat s domovskou Slavií nový kontrakt. Novou smlouvu získá i další sešívaná naděje.

Publikováno

dne

Jak to vypadá, jedna velká letní přestupová sága je u konce. Velmi žádané brankářské zboží – Antonín Kinský – má totiž brzy podepsat s domovskou Slavií nový kontrakt. Novou smlouvu získá i další sešívaná naděje.

Pro nové hráče 200 Kč zdarma

K tomu vstupní bonus až 2 000 Kč

Vsadit si
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.
  • Antonín Kinský brzy podepíše se Slavií novou smlouvu
  • Konkurenti ho tak nezískají zdarma
  • Nový kontrakt získá i Filip Prebsl

Spekulace ohledně nové smlouvy pro brankáře Antonína Kinského provází celé přestupové období. Jeden z největších tuzemských gólmanských talentů se v Edenu nový kontrakt zdráhal podepsat, nyní se ale situace mění.

Podle informací portálu inFotbal.cz jednadvacetiletý odchovanec Dukly Praha v řádu několika hodin podepíše novou smlouvu. Nehrozí tak, že se v zimě Kinský domluví s jiným klubem, kam by mohl za rok odejít za minimální náhradu.

Právě o této variantě minulý týden spekuloval v podcastu Kudy běží zajíc novinář Jan Vacek. Podle jeho slov celou kauzu pečlivě sleduje sportovní ředitel Sparty Tomáš Rosický, který by se angažování Kinského nebránil.

V sešívaném dresu bude pokračovat i Filip Prebsl

„Ještě se nic nepodepsalo, ale v zásadě jsou všechny strany na hlavních bodech dohodnuty. Řeší se poslední detaily,“ cituje inFotbal svůj zdroj. Jak to vypadá, smůlu bude mít jak Sparta, tak liberecký Slovan, který o Kinského také velmi stál.

Se synem někdejšího reprezentanta a mistra ligy s Libercem (2002) počítá Jindřich Trpišovský jako s novou jedničkou. Jindřich Staněk se totiž v posledním českém vystoupení na evropském šampionátu proti Turecku zranil.

Smlouvu má společně s Kinským stvrdit také další velká červenobílá naděje. Defenzivní univerzál Filip Prebsl, který poslední dva ročníky hostoval v Liberci, prožil ve Slavii podařenou přípravu, a jak to vypadá, Trpišovský na něho bude sázet.

Fanouškům Slavie tak jistě brzy spadne kámen ze srdce. Situace kolem obou hráčů byla v letním období značně sledovaná a případný nepodpis těchto borců by znamenal velké selhání managementu sešívaných.

Zdroj: SK Slavia Praha, inFotbal

Reklama

Oblíbené