Spojte se s námi


Chance Liga

Sparta pouští dalšího hráče na hostování! Útočník Schánělec bude střílet góly v dresu Jablonce

Sparta se rozhodla v létě pustit na hostování mnohé naděje a nyní odchází další. Tomáš Schánělec strávil jaro ve Zlíně a po dvou gólech v přípravě odchází střílet góly do Jablonce.

Publikováno

dne

Sparta se rozhodla v létě pustit na hostování mnohé naděje a nyní odchází další. Tomáš Schánělec strávil jaro ve Zlíně a po dvou gólech v přípravě odchází střílet góly do Jablonce.

Na podzim minulého roku táhl Tomáš Schánělec rezervu pražské Sparty. Ta se tedy rozhodla dát mu šanci v první lize a poslala jej hostovat do Zlína. Tomu ale útočník pomohl jen jedním gólem a Ševci sestoupili.

Následně se dnes již dvaadvacetiletý fotbalista vrátil do Sparty a s přípravou může být spokojený. Nastoupil totiž do dvou zápasů a v každém z nich vstřelil gól.

Odehrál přitom pouze 78 minut. V A-týmu by ale neměl šanci pravidelněji nastupovat a z toho důvodu se mu hledalo hostování. Sparta dnes oznámila, kam zamíří.

Schánělec bude hrát v Jablonci

Talentovaný útočník bude střílet góly v Jablonci, jehož cílem bude hrát klidný střed. V minulé sezoně se mu příliš nevedlo, časy kdy se hrálo o přední příčky jsou pryč.

„Dvaadvacetiletý útočník Tomáš Schánělec, kmenový hráč Sparty Praha, se v závěru letní přípravy připojil k Jablonci. Forma jeho působení na severu Čech se aktuálně řeší. Dnes bude k dispozici pro generálku proti Spartě B,“ oznámil Jablonec.

Sparta ale mezi tím podrobnosti zveřejnila a Schánělec bude na severu Čech hostovat rok bez opce, ale Sparta má možnost zrušení hostování v polovině sezony.

Aktuálně má tedy ve svém kádru na postu útočníka Jana Kuchtu, Victora Olatunjiho, Indrita Tuciho či dvojici Radka Šilera s Danielem Rusem, která bude hrát spíše v rezervě.

Zdroj: AC Sparta Praha, FK Jablonec

Reklama

Oblíbené