Spojte se s námi


Fotbal

Ukrajina vs Belgie kurzy a preview: EURO 2024

Publikováno

dne

Fotbalový program nabídne ve středu 26. června utkání Ukrajina vs Belgie, a to v rámci skupinové fáze mistrovství Evropy. V nejnapínavější skupině Belgii k postupu teoreticky stačí bod. V kurzu 5.05 musí naopak Ukrajina vyhrát, aby měla jistotu postupu. Co od utkání očekávat?

350 Kč zdarma s promo kódem: BIGPROMOCZ

dalších 3000Kč za vklad + free spiny

VYUŽÍT PROMO KÓD
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.
  • Ukrajina je z hlediska výkonů zatím jedním ze zklamání turnaje, výhra nad Slovenskem byla spíše dílem štěstěny
  • Belgie naopak herně přehrála Rumuny i Slováky, ale má také jen tři body
  • Výhra favorita z Belgie je v nabídce za 1.68 u Tipsportu

Ukrajina vs Belgie kurzy

Ukrajina má na kontě tři body po vskutku odlišných zápasech. Proti Rumunsku byla paradoxně aktivnější, ale prohrála 0:3. Slovensko nad ní naopak o poločase mohlo vést 4:0, ale Ukrajinci nakonec zvítězili 2:1. Výkonnostně to ale není tak dobré jako v minulých měsících a výhra v kurzu 5.05 by byla překvapivá. A to i proto, jelikož ofenzivní eso Arťem Dovbyk odehrál dva hrozivé zápasy.

Belgie je namlsaná a proti Rumunsku ukázala, že umí být i produktivní. Kevin De Bruyne je ve formě, s Jeremym Dokuem je sehraný z Manchesteru City, Leandro Trossard je jeden z nejlepších žolíků světa. Druhá výhra rudých ďáblů za 1.68 u Tipsportu.

Bod pro každého bude stačit na postup Belgii, Ukrajině v případě, že souboj Slovenska s Rumunskem neskončí remízou. V takovém případě by měli všichni čtyři body a Ukrajinci nejhorší skóre. Bod pro oba soupeře Tipsport vypsal v kurzu 4.19.

Tip na sázeníKurz TipsportKurz Betano Kurz Fortuna
Belgie vyhraje, ale inkasuje 3.213.22.19
Padnou dva nebo tři góly 2.12.142.12
Belgie vyhraje alespoň jeden poločas 1.381.411.39

Belgie s lepší formou

Belgie je jasným favoritem, vzhledem k výkonům obou týmů na turnaji ještě větším, než se původně čekalo. Až dá první regulérní gól Romelu Lukaku, už bude nezastavitelný. A defenziva Ukrajiny dosud nepůsobí příliš jistým dojmem. Proto tady můžeme vsadit na výhru Belgie minimálně v jednom poločase.

Tipéři, kteří chtějí více zariskovat, mohou jít do sázky na Belgii v kombinaci s inkasováním. Je to totiž právě obrana, co budí ve veřejnosti pocit nejistoty a nedůvěry v rudé ďábly. Doba generace stoperů z TOP lig je pryč, teď jde o mladíky, kterým kryje záda Jan Vertonghen. Toby Alderweireld ani Thomas Vermaelen už v kádru nejsou.

Zároveň Belgičané mají problém s produktivitou, žádnou přestřelku tedy nečekejme. Konkrétně můžeme očekávat dva nebo tři zásahy, protože i Ukrajina má své ofenzivní hrozby. Anatolij Trubin navíc proti Slovákům zachytal velice slušně. Tipsport přesný počet branek vypsal v kurzu 2.1.

Kde sledovat zápas Ukrajina vs Belgie?

Zápas Ukrajina vs Belgie odvysílá stejně jako všechna utkání Eura Česká televize. Souboj začíná v 18:00, souběžně se střetnutím Slovensko vs Rumunsko v rámci stejné skupiny. Bitva proběhne na stadionu MHPArena.

Hlavní informace:
SoutěžEuro 2024
Termín zápasu26. 6. 2024, 18:00
Místo zápasuMHPArena
Kurzy Tipsport5.05 vs 1.68
Kde sledovatČT Sport
Bonus
Bonus ke vkladu až
Bonus za registraci350 Kč
Bonus za vklad až3000 Kč
Bonus za registraci300 Kč
Bonus za vklad až6000 Kč
Bonus za registraci500 Kč
Bonus za vklad až50000 Kč
Bonus za registraci300 Kč
Bonus za vklad až50000 Kč
Bonus za registraci200 Kč
Bonus za vklad až10000 Kč
Bonus za registraci200 Kč
Bonus za vklad až2000 Kč
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.
Betano
Fortuna
Synottip
Tipsport
Merkurxtip
Sazka
Chance

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislostHrajte zodpovědně. 18+ | Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Reklama
Betano
Fortuna
Synottip
Tipsport
Merkurxtip
Sazka
Chance

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislostHrajte zodpovědně. 18+ | Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Oblíbené