Spojte se s námi


Fotbal

Dánsko vs Anglie kurzy a preview: EURO 2024

Publikováno

dne

Podruhé na šampionátu se představí jeden z největších favoritů na zisk trofeje, čeká nás totiž duel Dánsko vs Anglie. I zde hovoří kurzy jasně, favoritem jsou Kane a spol., na něž si vsadíte u Tipsportu v kurzu 1.69. Utkání se odehraje ve čtvrtek 20.6. od 18:00 a živě jej bude vysílat ČT Sport.

Dansko vlajka
Dánsko
čvn 20, 2024 18:00
Anglie s čistým kontem
Anglie vlajka
Anglie
  • Dánsko je po remíze se Slovinskem pod tlakem
  • Anglie v prvním duelu vyhrála, ale moc nepřesvědčila
  • Na Dánsko je vypsán u Tipsportu kurz 5.82, na remízu 3.72 a na vítězství Anglie 1.69

Dánsko vs Anglie kurzy

Karty jsou ve skupině C rozdány jasně. Anglie je favoritem na první místo, poté by si to mělo rozdat Dánsko se Srbskem a jako poslední Slovinsko. Jenže to dokázalo překvapit a sebrat bod Dánům. Ti jsou tak proti Anglii pod tlakem, zároveň se jim ale moc šancí nedává, na jejich výhru si vsadíte v kurzu 5.82. Vítězství Albionu najdete v kurzu 1.69, remízu poté v kurzu 3.72.

Dansko vlajka
Dánsko
Anglie vlajka
Anglie Náš tip

Dánsko vs Anglie

Anglie první duel se Srbskem vyhrála 1:0 a navázala tak na EURO 2020, kde v základní skupině s Českem, Chorvatskem a Skotskem nedostala ani gól. Skvělou defenzivu ukazovala i ve vyřazovací části, když porazila 2:0 Německo a 4:0 Ukrajinu. Gareth Southgate se po třech letech k pevné defenzivě nejspíš vrátil a bude na ní sázet i v Německu. Proto vypadá lákavě výhra Anglie s čistým kontem.
Vítězství Anglie
Anglie s čistým kontem

Dánsko pod tlakem

Semifinalista loňského Eura si asi představoval lepší start do šampionátu. Se Slovinskem sice poměrně rychle vedl a v zápase dominoval, ve druhé půli se ale nechal zatlačit a nechal soupeře srovnat, na což už nenašel odpověď.

Teď jej čekají dva těžké zápasy s Dánskem a Anglií a pokud chce postoupit, musí minimálně tři body získat. A jít do posledního zápasu se Srbskem s tím, že musí zvítězit, není úplně ideální. Dánové si ale mohou vzít příklad z posledního Eura, kde v prvních dvou zápasech prohráli s Finskem a Belgií, pak ale rozstříleli Rusko a díky skóre si zajistili postup dokonce z druhého místa.

Výsledek ano, výkon ne

Anglie sice proti Srbsku zapsala tři body, ale její výkon zejména ve druhém poločase fanoušky vůbec nepotěšil. Garteh Southgate je pravidelně pod velkou palbou kritiky, proč s tak hvězdným týmem hraje tak nekoukatelný fotbal.

Stejně jako na Euru 2020 vsadil zřejmě na pevnou defenzivu a na to nedostat gól, což se mu minule povedlo až do semifinále. Jediný gól zápasu proti Srbsku vstřelil zlatý chlapec Jude Bellingham. Pokud Anglie porazí Dánsko, zajistí si jako druhý celek po Německu postu ze skupiny. Jde o reprízu semifinále z posledního Eura, kde Anglie zdolala Dánsko až v prodloužení.

Kde sledovat zápas Dánsko vs Anglie?

Utkání mezi Dánskem a Anglií se odehraje ve čtvrtek 20.6 od 18:00 v Deutsche Bank Parku ve Frankfurtu. Zápas bude živě vysílat ČT Sport.

Hlavní informace:
SoutěžEURO 2024
Termín zápasu20.6.2024
Místo zápasuDeutsche Bank Park
Kurzy Tipsport5.82 vs 1.69
Kde sledovatČT Sport
Bonus
Bonus ke vkladu až
Bonus za registraci350 Kč
Bonus za vklad až3000 Kč
Bonus za registraci300 Kč
Bonus za vklad až6000 Kč
Bonus za registraci500 Kč
Bonus za vklad až50000 Kč
Bonus za registraci300 Kč
Bonus za vklad až50000 Kč
Bonus za registraci200 Kč
Bonus za vklad až10000 Kč
Bonus za registraci200 Kč
Bonus za vklad až2000 Kč
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.
Betano
Fortuna
Synottip
Kingsbet
Tipsport
Merkurxtip
Sazka
Chance
Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislostHrajte zodpovědně. 18+ | Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.
Reklama
Betano
Fortuna
Synottip
Kingsbet
Tipsport
Merkurxtip
Sazka
Chance
Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislostHrajte zodpovědně. 18+ | Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Oblíbené