Spojte se s námi


Fotbal

Slovinsko vs Srbsko kurzy a preview: EURO 2024

Publikováno

dne

Skupina C bude pokračovat duelem Slovinsko vs Srbsko. Pro oba celky půjde o příležitost, jak zabojovat o postup ze skupiny. Kurzy určují jako favorita zápasu Srbsko, na které si vsadíte v kurzu 1.81. Utkání se odehraje ve čtvrtek 20.6. od 15:00 a živě jej bude vysílat ČT Sport.

Slovinsko vlajka
Slovinsko
čvn 20, 2024 17:00
Vítězství Srbska
Srbsko vlajka
Srbsko
  • Slovinsko si po remíze s Dánskem může výhrou zajistit postup
  • Srbové na úvod prohráli s Anglií a potřebují vyhrát
  • Na Slovinsko je vypsán u Tipsportu kurz 4.86, na remízu 3.67 a na vítězství Srbska 1.81

Slovinsko vs Srbsko kurzy

Slovinsko na úvod velmi překvapilo, když dokázalo Dánsku sebrat bod za remízu 1:1. Srbové naopak i přes poměrně kvalitní výkon na Anglii nestačili a prohráli 0:1. V tomto utkání tak půjde o hodně. Favoritem je Srbsko, na které si vsadíte v kurzu 1.81. Pokud byste věřili, že Slovinci dokáží opět šokovat a získat bod, kurz na remízu je 3.67. Na výhru Oblaka a spol. si poté vsadíte v kurzu 4.86.

Slovinsko vlajka
Slovinsko
Srbsko vlajka
Srbsko Náš tip

Slovinsko vs Srbsko

Srbsko asi tolik neočekávalo, že by s Anglií bodovalo, teď už ale bude muset zabrat. V posledním duelu si to rozdá s Dánskem, které už nechalo body právě Slovinsku, a tak si musí něco nahrát už teď. Zároveň mají Srbové zejména do ofenzivy velice silný kádr, který by měl zvítězit, na což se dá vsadit v poměrně solidním kurzu 1.82 u Betana.
Vítězství Srbska
Over 2.5

Šance na historický úspěch

Slovinci mají šanci na historický úspěch, a to při své teprve druhé účasti na mistrovství Evropy postoupit ze skupiny. Přitom ve složení s Anglií, Dánskem a Srbskem byli jasným outsiderem a prakticky nikdo s nimi nepočítal.

Teď jsou ale jen vítězství od osmifinále. V prvním utkání totiž dokázali remizovat s Dánskem, když ve druhém poločase hodně tlačili semifinalistu posledního Eura a zaslouženě srovnali. Pokud tak porazí Srbsko, budou mít čtyři body a víceméně jistý postup do osmifinále. To je obrovská motivace pro celé Slovinsko.

Nůž na krku

Srbové mají tak trochu nůž na krku. V prvním zápase nestačili na Anglii, naštěstí pro ně ne s příliš záporným skóre, ale proti Slovincům už zkrátka musí bodovat. Pokud by totiž Tadič a spol. náhodou prohráli, budou s nula body a minimálně o dvě branky záporným skóre prakticky vyřazeni ze šampionátu.

V ofenzivě mají Srbové velkou sílu v podobě Mitroviče, Vlahoviče, Tadiče či Kostiče, tu ale Angličané dokázali zneutralizovat. Teď se budou muset více prosadit.

Kde sledovat zápas Slovinsko vs Srbsko?

Utkání mezi Slovinskem a Srbskem se odehraje ve čtvrtek 20.6 od 15:00 v Allianz Aréně v Mnichově. Zápas bude živě vysílat ČT Sport.

Hlavní informace:
SoutěžEURO 2024
Termín zápasu20.6.2024
Místo zápasuAllianz Aréna
Kurzy Tipsport4.86 vs 1.81
Kde sledovatČT Sport
Bonus
Bonus ke vkladu až
Bonus za registraci350 Kč
Bonus za vklad až3000 Kč
Bonus za registraci300 Kč
Bonus za vklad až6000 Kč
Bonus za registraci500 Kč
Bonus za vklad až50000 Kč
Bonus za registraci300 Kč
Bonus za vklad až50000 Kč
Bonus za registraci200 Kč
Bonus za vklad až10000 Kč
Bonus za registraci200 Kč
Bonus za vklad až2000 Kč
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.
Betano
Fortuna
Synottip
Kingsbet
Tipsport
Merkurxtip
Sazka
Chance
Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislostHrajte zodpovědně. 18+ | Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.
Reklama
Betano
Fortuna
Synottip
Kingsbet
Tipsport
Merkurxtip
Sazka
Chance
Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislostHrajte zodpovědně. 18+ | Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Oblíbené