Spojte se s námi


Chance Liga

Další posila pro Hradec Králové! Votroci přivedli bývalého útočníka Plzně či Jablonce, dříve působil také v Nizozemsku

Hradec Králové na přestupovém trhu rozhodně nespí, ba právě naopak, je velice aktivní. Klub v poslední době potvrdil tři hráče a nyní oznámil posilu číslo 4. Ze Slovácka se Pod Lízátka stěhuje slovenský útočník Ondřej Mihálik.

Publikováno

dne

Hradec Králové na přestupovém trhu rozhodně nespí, ba právě naopak, je velice aktivní. Klub v poslední době potvrdil tři hráče a nyní oznámil posilu číslo 4. Ze Slovácka se Pod Lízátka stěhuje slovenský útočník Ondřej Mihálik.

300 Kč + až 50.000 Kč od Fortuny

Za kolik si zahraješ tolik dostaneš

Vsadit si
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Votroci už před několika na svém klubovém webu informovali o tom, že přetavili hostování Filipa Čiháka z Viktorie Plzeň v trvalý přestup. A rovněž také bylo jasno o tom, že se do klubu vrátí Adam Vlkanova, přičemž opačným směrem zamíří Daniel Vašulín.

Ve středu odpoledne nicméně potvrdili další jméno. Hradec Králové totiž z Jablonce přivedl dvacetiletého útočníka Matěje Náprstka, jenž v minulé sezóně ve 12 zápasech zaznamenal tři branky.

Hovořilo se o tom, že by se mělo jednat o náhradu za Vašulína, přestože je Náprstek spíše prospektem do budoucna. A nyní přichází oficiální potvrzení o tom, že mladý talent přímou náhradou za dnes již bývalého střelce Votroků nebude.

Klub totiž rovněž ve středu odpoledne oznámil příchod Ondřeje Mihálika, který Pod Lízátky podepsal smlouvu na tři roky.

Nutno dodat, Mihálikovi se v poslední sezóně v Uherském Hradišti příliš nedařilo. V dresu Slovácka zapsal v třiadvaceti startech jen dva góly, v ročníku 2022/23 měl lepší bilanci, a to 4+4.

Ještě předtím si v rámci české ligy zahrál také za České Budějovice, Plzeň a Jablonec, kdysi si vyzkoušel angažmá v nizozemském Alkmaaru.

Hradec Králové se strašně posunul, řekl Mihálik

„Myslím si, že nový stadion v Hradci je nádherný, podle mě je to ideální aréna pro českou ligu. Zázemí je tu na TOP úrovni, věřím, že dennodenní tréninkový proces bude hrozně fajn, sám se na to velice těším,“ řekla nová posila Hradce pro klubový web.

„Hradec se v mých očích strašně posunul i novou identitou, kterou klub představil. Vidím, že se tu práce odvádí na profesionální úrovni a nemohu se dočkat toho, že se stanu součástí tohoto klubu,“ dodal Mihálik.

Zdroj: Fortuna liga, FC Hradec Králové

Reklama

Oblíbené