Spojte se s námi


Fotbal

Chorvatsko vs Albánie kurzy a preview: Euro 2024

Publikováno

dne

Středeční fotbalový program nabídne utkání Chorvatsko vs Albánie v rámci skupinové fáze mistrovství Evropy. Zatímco domácí jsou bronzoví z posledního mistrovství světa, pro hosty je už samotný postup do skupiny úspěch. Co od utkání očekávat?

Chorvatsko vlajka
Chorvatsko
čvn 19, 2024 15:00
Remíza o poločase nebo na konci zápasu
Albánie vlajka
Albánie
  • Chorvati na úvod turnaje vyhořeli proti Španělsku prohrou 0:3
  • Albánie proti Itálii vedla od první minuty, přesto nakonec padla 1:2
  • Poražený z tohoto utkání tedy logicky na 99 procent na turnaji skončí

Chorvatsko vs Albánie kurzy

Přestože Chorvatsko schytalo na úvod od Španělska trojku, proti Albánii je jasným favoritem v kurzu 1.51 u Tipsportu. Přeci jen jsou to bronzoví medailisté z minulého mistrovství světa v Kataru. Albánie každopádně na rozdíl od Balkánců postoupila z prvního místa kvalifikace.

Na Euro se ale Chorvatsku dlouhodobě daří méně a výkon podalo proti Španělsku rozhodně horší než Albánci proti Itálii. Ti byli v závěru blízko trefě na 2:2, zatímco Chorvatům nepomohla ani penalta. Druhou prohru favorita trefíte za 6.97.

S ohledem na fakt, že ze skupin se pravděpodobně bude postupovat i se třemi získanými body, se za remízového stavu nemůže ani jeden z týmů pustit vyloženě do otevřené hry. Kurz 4.18 na dělbu bodů je lákadlo asi spíše pro outsidera z Albánie, ale i Chorvatsko by udržel ve hře.

Forma Chorvatska zvyšuje šance Albánie

Chorvatská zlatá generace pořádně zestárla, a tak trochu se zapomíná, že ke třetímu místu na posledním mistrovství světa došla s velkým štěstím a přes dva penaltové rozstřely. Výkony nepodávali Chorvati nejlepší, to samé platilo na úvod probíhajícího Eura.

Proto lze čekat určitou nervozitu, navíc proti namotivovaným Albáncům, kteří jsou známí agresivními nástupy do zápasů. Nepřekvapila by tedy remíza o poločase nebo na konci zápasu, kterou Tipsport vypsal v poměru 1.79.

Pokud věříte favoritovi ještě méně, Albánie v handicapu +1.5 znamená vítězný tiket v případě jakéhokoliv bodového zisku Albánců nebo jejich prohry maximálně o jeden gól. To se jí podařilo splnit v minulých čtyřech zápasech. V nabídce je za 1.55.

Chorvatsko vlajka
Chorvatsko Náš tip
Albánie vlajka
Albánie

Chorvatsko vs Albánie

Celkově kvalita samozřejmě hraje trochu pro Chorvaty, především pak zkušenosti výběru. Tým okolo Luky Modriče je schopný Albánce i po případně horším výkonu o gól porazit, podobně jako to zvládla v úvodním utkání Itálie. I tu Albánci marně okusovali, bod jí každopádně nevzali. Tip na triumf Chorvatů přesně o jeden gól je v nabídce za krásných 3.2 u Tipsportu.
Remíza o poločase nebo na konci zápasu
Chorvatsko vyhraje přesně o gól

Kde sledovat zápas Chorvatsko vs Albánie

Zápas Chorvatsko vs Albánie odvysílá stejně jako všechna utkání Česká televize. Začíná se v ve středu 19. června od 15:00, favoritem bude Chorvatsko, přestože kvalifikaci zvládli lépe hráči Albánie. Bitvu hostí aréna Volksparkstadion.

Hlavní informace:
SoutěžEuro 2024
Termín zápasu19. 6. 2024, 15:00
Místo zápasuVolksparkstadion
Kurzy Tipsport1.51 vs 6.97
Kde sledovatČT Sport
Bonus
Bonus ke vkladu až
Bonus za registraci350 Kč
Bonus za vklad až3000 Kč
Bonus za registraci300 Kč
Bonus za vklad až6000 Kč
Bonus za registraci500 Kč
Bonus za vklad až50000 Kč
Bonus za registraci300 Kč
Bonus za vklad až50000 Kč
Bonus za registraci200 Kč
Bonus za vklad až10000 Kč
Bonus za registraci200 Kč
Bonus za vklad až2000 Kč
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.
Betano
Fortuna
Synottip
Kingsbet
Tipsport
Merkurxtip
Sazka
Chance
Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislostHrajte zodpovědně. 18+ | Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.
Reklama
Betano
Fortuna
Synottip
Kingsbet
Tipsport
Merkurxtip
Sazka
Chance
Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislostHrajte zodpovědně. 18+ | Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Oblíbené