Spojte se s námi


Fotbal

Srbsko vs Anglie kurzy a preview: EURO 2024

Publikováno

dne

Třetí den šampionátu vstupuje do hry i jeden z největších favoritů celého turnaje, čeká nás totiž duel Srbsko vs Anglie. Three Lions jsou jasným favoritem, což napovídají i kurzy, na Anglii si vsadíte za 1.48. Utkání se odehraje v neděli 16.6. od 21:00 a živě jej vysílá ČT Sport.

Srbsko vlajka
Srbsko
čvn 16, 2024 21:00
Over 2.5
Anglie vlajka
Anglie
  • Srbsko ještě v historii nikdy s Anglií nehrálo
  • Anglie chce zlomit prokletí a získat první evropský triumf
  • Na Srbsko je u Tipsportu vypsán kurz 7.35, na Anglii 1.48

Srbsko vs Anglie kurzy

Anglie je dle sázkových kanceláří největším favoritem na celkové vítězství. Skupinou by tak měla prokráčet bez velkých potíží, čemuž odpovídají i kurzy na vítězství proti Srbsku – 1.48. Srbové ale rozhodně nedají svou kůži lacino a navíc mají velkou ofenzivní sílu. Jsou velice odhodlaní udělat nějaké velké překvapení a kurz 7.35 na jejich výhru tak může být pro někoho velmi lákavý.

Srbsko vlajka
Srbsko
Anglie vlajka
Anglie Náš tip

Srbsko vs Anglie

Anglie je dle sázkových kanceláří největším favoritem na celkové vítězství. Skupinou by tak měla prokráčet bez velkých potíží, čemuž odpovídají i kurzy na vítězství proti Srbsku - 1.48. Srbové ale rozhodně nedají svou kůži lacino a navíc mají velkou ofenzivní sílu. Jsou velice odhodlaní udělat nějaké velké překvapení a kurz 7.35 na jejich výhru tak může být pro někoho velmi lákavý.
Over 2.5
Oba týmy dají gól – ANO

Hurá do útoku

Nejlepší obranou je útok. Touhle myšlenkou by se mohli řídit Srbové, kteří mají největší sílu právě v útočné dvojici. O góly by se měl starat Dušan Vlahovič společně s Aleksandarem Mitrovičem, záda jim navíc bude krýt Luka Jovič.

Srbové mají v kádru ale i další hvězdy jako Dušana Tadiče, Filipa Kostiče nebo Nemanju Milinkoviče-Saviče. V kádru najdeme i sparťanského Veljka Birmančeviče. V generálce rozstříleli Švédsko 3:0 a namlsali se na úvod turnaje, kde je však čeká velký favorit. O jejich postupu tak budou spíše rozhodovat až duely s Dánskem a Slovinskem.

It´s coming home

Tradičně před každým šampionátem zpívají Angličané: „It´s coming home!“ Jenže to se ještě nestalo, mistrovství Evropy do samozvané kolébky fotbalu ještě nikdy nedorazilo. Povede se to tentokrát?

Anglie má extrémně silný tým v čele s Harry Kanem, Judem Bellinghamem, Philem Fodenem či Bukayem Sakou. Jenže se nedaří z toho vytěžit nějaký úspěch. Skupinou by měli Three Lions prolétnout bez větších problémů, otázkou bude, jak si povedou ve vyřazovací části, kde v posledních letech ztroskotávají.

Kde sledovat zápas Srbsko vs Anglie

Druhý duel ve skupině C se odehraje v neděli 16.6. od 21:00 hodin ve Veltins Areně v Gelsenkirchenu. Duel vysílá živě ČT Sport.

Hlavní informace:
SoutěžEURO 2024
Termín zápasu16.6.2024
Místo zápasuVeltins Arena 
Kurzy Tipsport7.35 vs 1.48
Kde sledovatČT Sport
Bonus
Bonus ke vkladu až
Bonus za registraci350 Kč
Bonus za vklad až3000 Kč
Bonus za registraci300 Kč
Bonus za vklad až6000 Kč
Bonus za registraci500 Kč
Bonus za vklad až50000 Kč
Bonus za registraci300 Kč
Bonus za vklad až50000 Kč
Bonus za registraci200 Kč
Bonus za vklad až10000 Kč
Bonus za registraci200 Kč
Bonus za vklad až2000 Kč
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.
Reklama
1
Betano
2
Fortuna
3
Synottip
4
Tipsport
5
Merkurxtip
6
Sazka
7
Chance

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislostHrajte zodpovědně. 18+ | Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Oblíbené