Spojte se s námi


Fotbal

Španělsko vs Chorvatsko kurzy a preview: EURO 2024

Publikováno

dne

EURO pokračuje druhým dnem a hned uvidíme jeden ze šlágrů základních skupin. Čeká nás totiž duel Španělsko vs Chorvatsko a favoritem je La Roja, kurzy na jeho vítězství u sázkových kanceláří najdeme ve výši 1.94. Utkání se odehraje v sobotu 15.6. od 18:00 a živě jej bude vysílat ČT Sport.

Španělsko vlajka
Španělsko
čvn 15, 2024 20:00
Vítězství Španělska
Chorvatsko vlajka
Chorvatsko
  • Španělsko se potýká s velkou nedůvěrou u vlastních fanoušků
  • Chorvatsko z posledních třech velkých šampionátů získalo dvě medaile
  • Na Španělsko je u Tipsportu vypsán kurz 1.94, na Chorvatsko 4.43

Španělsko vs Chorvatsko kurzy

Španělsko je v zápase poměrně velkým favoritem a i když oproti loňským šampionátům nemá v kádru žádné velké hvězdy, tým má pořád poměrně kvalitní. Do turnaje budou chtít velmi dobře vstoupit a ztráta s Chorvatskem by byla poměrně komplikací. Na jeho výhru si vsadíte v kurzu 1.94.

Chorvatsko na druhé straně má také nadále velkou kvalitu a navíc z posledních třech šampionátů získalo hned dvě medaile. Kurz 4.43 tak také má určitě svou hodnotu.

Španělsko vlajka
Španělsko Náš tip
Chorvatsko vlajka
Chorvatsko

Španělsko vs Chorvatsko

Ano, Španělsko rozhodně není to, co bývalo. La Roja nemá v kádru žádné velké hvězdy a kapitánem je Álvaro Morata, s tím ale spousta fanoušků nesouhlasí. Ale tým má velkou vnitřní sílu, v obraně hned dva šestinásobné vítěze Ligy mistrů v podobě Carvajala a Nacha a v útoku dva mladé, hladové rychlíky Yamala s Williamsem. Chorvatsko se pravděpodobně podobně jako na EURO 2021 a MS 2022 bude rozjíždět pomaleji, v obou případech první zápas ve skupině nevyhrálo. Naopak Španělé budou chtít hned od začátku dokázat, že předpovědi o jejich slabém kádru jsou liché. Kurz na výhru La Rojy je navíc dost lákavý, konkrétně 1:94 u Tipsportu.
Vítězství Španělska
Under 2.5

Kritika rovná se úspěch?

Asi málokdo už si na to dnes vzpomene, ale když Luis Aragonés jmenoval svou nominaci na mistrovství Evropy 2008, slíznul velkou kritiku. Proč vynechal třeba legendárního útočníka Raúla nebo skvělého Joaquína? Španělsko ale nakonec celý turnaj vyhrálo a odstartovalo čtyřletou dominanci nad světovým fotbalem.

Asi všichni máte naopak v živé paměti kritiku na trenéra české hokejové reprezentace Radima Rulíka po nominaci na MS v Praze. A Češi nakonec vyhráli! Jaká byla reakce na nominaci Luise de La Fuenteho? Obrovská kritika. Proč chybí Aleix García po životní sezóně? Proč Španělsko nemělo zájem o Brahima Díaze? Proč nejede Marcos Llorente, Marco Asensio či mladý Pau Cubarsí?

No a co když to opět dopadne úspěchem? Španělský kádr se jistě semkne a bude chtít všem kritikům dokázat, že si každý hráč zaslouží být na turnaji.

Last dance pro Modriče a spol.

Stříbro na MS 2018, bronz na MS 2022. Chorvatsko zažívá jednu z nejlepších ér v historii reprezentace, ale zlatá generace pomalu končí. Pro hráče jako Luka Modrič, Ivan Perišič, Marcel Brozovič, Andrej Kramarič či Domagoj Vida je tohle zřejmě poslední šampionát.

Chorvatské legendy se chtějí rozloučit co nejlepším možným způsobem, čeká je však skupina smrti v podobě Španělska, Itálie a Albánie. Mají ještě pořád co nabídnout?

Kde sledovat zápas Španělsko vs Chorvatsko?

První utkání ve skupině B mezi Španělskem a Chorvatskem se odehraje v sobotu 15.6. od 18 hodin na Olympiastadionu v Berlíně. Jeden z největších šlágrů základních skupin vysílá živě ČT Sport.

Hlavní informace:
SoutěžEuro 2024
Termín zápasu15.6.2024
Místo zápasuOlympiastadion
Kurzy Tipsport1.94 vs 4.43
Kde sledovatČT Sport
Bonus
Bonus ke vkladu až
Bonus za registraci350 Kč
Bonus za vklad až3000 Kč
Bonus za registraci300 Kč
Bonus za vklad až6000 Kč
Bonus za registraci500 Kč
Bonus za vklad až50000 Kč
Bonus za registraci300 Kč
Bonus za vklad až50000 Kč
Bonus za registraci200 Kč
Bonus za vklad až10000 Kč
Bonus za registraci200 Kč
Bonus za vklad až2000 Kč
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.
Betano
Fortuna
Synottip
Tipsport
Merkurxtip
Sazka
Chance

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislostHrajte zodpovědně. 18+ | Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Reklama
Betano
Fortuna
Synottip
Tipsport
Merkurxtip
Sazka
Chance

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislostHrajte zodpovědně. 18+ | Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Oblíbené