Spojte se s námi


Chance Liga

Ladislav Krejčí po přestupu do Girony: To, co se na Letné vybudovalo, odchody jednotlivců neskončí. Sparta bude pořád věčná, železná a nejlepší

Je hotovo. Ladislav Krejčí je oficiálně hráčem katalánské Girony, v jejímž dresu si v nové sezoně zahraje Ligu mistrů. Stal se navíc rekordní posilou třetího nejlepšího celku uplynulého ročníku španělské ligy. S fanoušky Sparty se v dlouhém videosnímku rozloučil.

Publikováno

dne

Je hotovo. Ladislav Krejčí je oficiálně hráčem katalánské Girony, v jejímž dresu si v nové sezoně zahraje Ligu mistrů. Stal se navíc rekordní posilou třetího nejlepšího celku uplynulého ročníku španělské ligy. S fanoušky Sparty se v dlouhém videosnímku rozloučil.

350 Kč zdarma s promo kódem: BIGPROMOCZ

dalších 3000Kč za vklad + free spiny

VYUŽÍT PROMO KÓD
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Pražská Sparta se po konci trenéra Briana Priskeho, který zamířil do nizozemského Feyenoordu, přichází také o svého kapitána. Brněnský odchovanec Ladislav Krejčí se ještě před startem fotbalového mistrovství Evropy upsal Gironě.

S katalánským celkem pětadvacetiletý fotbalista podepsal kontrakt na pět let. Třetí nejlepší tým minulé sezony LaLigy za rodáka z moravských Rosic zaplatil 12 milionů eur. Učinil z něj tedy svou nejdražší posilu v historii. Mimo to se jedná o třetí nejdražší přestup ze Sparty.

Krejčí sliboval, že Spartu neopustí, dokud s ní nezíská titul. Svůj slib splnil. Na Letné slavil tituly dokonce dva, letos navíc i s pohárem, když přispěl k dlouho očekávanému doublu.

Během svého angažmá v Praze si odchovanec Zbrojovky stihl Spartu zamilovat. Byl skvělým kapitánem, vytvořil si skvělé pouto se spoluhráči i fanoušky. Nelze se tak divit, že se s nimi speciálně rozloučil osmiminutovým monologem.

Ladislav Krejčí se loučí se Spartou

Ladislav Krejčí se ve videu nijak netají tím, že stejně jako každý hráč toužil po přestupu do zahraničí. Přesto se na loučení vůbec netěšil.

„I když jsem v sobě emoce celou sezonu dokázal držet, teď to na mě vše dolehlo. Už teď mi to chybí. Ale vím, že je to ten správný moment a krok pro mě jako člověka i fotbalistu, abych mohl dosáhnout dalších cílů,“ říká již bývalý kapitán Sparty.

Na Letné zažil i sezony, v nichž se nedařilo: „Všichni na ně vzpomínají neradi, ale byly moc důležité, aby mohlo nastat to, co nastalo v posledních dvou letech. Měl jsem za cíl být v týmu, který v Česku absolutně dominuje. Splnilo se mi to. Dvakrát po sobě jsme vyhráli titul. Navždy budu váš fanoušek.“

V lepší moment prý odejít nemůže. Odchází ale s čistým svědomím. Ve videu navíc uklidnil fanoušky, kteří mají obavy nejen kvůli jeho odchodu, ale také kvůli konci Briana Priskeho.

„To, co se tady vybudovalo, neskončí odchody jednotlivců. Jsem pevně přesvědčený, že nastavená atmosféra vydrží. Tituly se budou vyhrávat pravidelně. Sparta bude pořád věčná, železná, nejlepší,“ má jasno Krejčí.

Zdroj: AC Sparta Praha

Reklama

Oblíbené