Spojte se s námi


Fotbal

Kdo vyhraje EURO? Umělá inteligence předpověděla vítěze evropského šampionátu a označila hlavní klíče k úspěchu

Kdo vyhraje EURO? To je otázka, nad kterou těsně před startem letošního evropského šampionátu v Německu spekulují snad všichni fotbaloví fanoušci. My se zeptali umělé inteligence, která nám předložila svůj poměrně jasný tip.

Publikováno

dne

Kdo vyhraje EURO? To je otázka, nad kterou těsně před startem letošního evropského šampionátu v Německu spekulují snad všichni fotbaloví fanoušci. My se zeptali umělé inteligence, která nám předložila svůj poměrně jasný tip.

350 Kč zdarma s promo kódem: BIGPROMOCZ

dalších 3000Kč za vklad + free spiny

VYUŽÍT PROMO KÓD
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Konec příprav, karty jsou rozdány. V pátek večer startuje již 17. mistrovství Evropy ve fotbale, které hostí Německo. Turnaj potrvá jeden celý měsíc, od 14. června do 14. července a odehraje se v celkem deseti německých městech.

A to konkrétně v Berlíně, Mnichově, Dortmundu, Gelsenkirchenu, Stuttgartu, Hamburku, Düsseldorfu, Kolíně nad Rýnem, Lipsku a Frankfurtu.

Česká fotbalová reprezentace své působení na letošním evropském šampionátu začne 18. června, a to duelem s Portugalskem. Poté v rámci bojů v základní skupině vyzve Gruzii (22. června) a Turecko (26. června).

Německý národní tým coby hostitel v základní skupině změří síly se Skotskem, Maďarskem a Švýcarskem, přičemž je jedním z favoritů na celkové prvenství. Mezi žhavé kandidáty na zisk zlatých medailí ale řadíme také Anglii, Španělsko, Francii, Itálii nebo Portugalsko.

Otázka tedy zní, kdo vyhraje EURO? Fanoušci spekulují ve velkém, každý má svého favorita. My se každopádně zeptali na názor umělé inteligence, která nejvíce věří právě Francii.

Kdo vyhraje EURO podle umělé inteligence?

„Kdybych si musel tipnout, která země vyhraje letošní mistrovství Evropy ve fotbale, vsadil bych na Francii. Francie má jeden z nejsilnějších týmů v Evropě s hráči jako Kylian Mbappé, Antoine Griezmann a N’Golo Kanté, kteří jsou na vrcholu svých kariér,“ předpovídá umělá inteligence.

„Navíc vyhrála mistrovství světa v roce 2018 a dostala se do finále mistrovství Evropy v roce 2016 a mistrovství světa v roce 2022. Tým má zkušenosti s velkými turnaji a ví, jak zvládat tlak,“ dodává a zmiňuje důležitost posledních úspěchů Francie na velkých turnajích.

Jako jeden z dalších zásadních aspektů vidí umělá inteligence šíři kádru a kvalitu náhradníků francouzského týmu. A nezapomíná také na velezkušeného lodivoda galských kohoutů.

„Trenér Didier Deschamps je zkušený a dokáže přizpůsobit taktiku podle potřeby, což je klíčové v turnaji, kde se střetávají různé herní styly. Samozřejmě, ve fotbale je vše možné a překvapení nejsou výjimkou, ale na základě současné formy a kvality týmu bych si tipnul právě na Francii,“ uvádí umělá inteligence závěrem.

Zdroj: EURO 2024, ChatGPT

Reklama

Oblíbené