Spojte se s námi


Fotbal

Že je EURO těžší než mistrovství světa a že v Evropě je větší konkurence než v Jižní Americe? Lionel Messi reaguje na slova Kyliana Mbappého

Kylian Mbappé už poznal, jaké to je, když se jeho slova obrátí proti němu. Nyní na jeho dřívější vyjádření před startem mistrovství Evropy ve fotbale zareagoval Lionel Messi, držitel osmi Zlatých míčů a kapitán posledních mistrů světa.

Publikováno

dne

Kylian Mbappé už poznal, jaké to je, když se jeho slova obrátí proti němu. Nyní na jeho dřívější vyjádření před startem mistrovství Evropy ve fotbale zareagoval Lionel Messi, držitel osmi Zlatých míčů a kapitán posledních mistrů světa.

350 Kč zdarma s promo kódem: BIGPROMOCZ

dalších 3000Kč za vklad + free spiny

VYUŽÍT PROMO KÓD
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Evropští fotbaloví fanoušci netrpělivě vyhlížejí páteční večer, kdy konečně odstartuje program EURO 2024. Podle toho, jak vypadají kurzy na ME ve fotbale, je největším favoritem na výhru Anglie, v závěsu za ní je Francie s hvězdným Kylianem Mbappém.

Nový klenot Realu Madrid je pro změnu favoritem na zisk koruny pro krále střelců. Svou zemi povede do šampionátu jako kapitán. Pokusí se navázat na své výkony z posledního mistrovství světa, kde se ale ze zlata po výhře právě nad Francií radovala Argentina.

Tu pro změnu táhl Lionel Messi, v té době spoluhráč Mbappého z francouzského PSG. Otočil tak proti Kylianovi jeho vlastní slova z rozhovoru, který poskytl ještě před startem šampionátu.

Mbappé tehdy prohlásil, že v evropské reprezentace čelí mnohem větší konkurenci než například jihoamerické a proto jsou lepší a silnější. Brazílie a Argentina prý tuto výhodu nemají. Inu, paradoxně právě Argentina a její kapitán Messi zničili sny Francie na titul mistrů světa.

Messi nyní zareagoval na slova Mbappého

Podobná slova však Mbappé prohlásil před startem letošního mistrovství Evropy. Prý je to těžší turnaj než mistrovství světa. Všechny týmy se prý dobře znají a takticky jsou si velmi podobné. Přesto už se vidí s Francií ve finále, když už stihl prozradit, koho si v něm přeje jako soupeře.

A co na to Messi? „Kylian říká, že je EURO těžší než mistrovství světa? Stejně tak říkal, že v Jižní Americe není taková konkurence jako v Evropě. Každý si váží toho, co hraje,“ započal své vyjádření držitel osmi Zlatých míčů dle serveru Mundo Albiceleste.

„EURO je velmi důležitá soutěž, ale chybí tam Argentina, trojnásobný mistr světa, Brazílie, pětinásobný mistr světa, nebo Uruguay, dvojnásobný mistr světa. Chybí tam hodně světových šampionů k tomu, aby se dalo říct, že je mistrovství Evropy nejtěžší, že?“ nechal se Argentinec slyšet v rozhovoru pro ESPN Argentina.

„Na mistrovství světa hrají nejlepší týmy. Jsou tam všichni mistři světa. To je důvod, proč každý chce být mistrem světa,“ uzavřel reakci fotbalista Interu Miami.

Zdroj: ESPN Argentina, Daily Mail

Reklama

Oblíbené