Spojte se s námi


Chance Liga

Slavia se před Eurem činí! Tým z Edenu podepsal smlouvy hned se čtyřmi nadějnými hráči. Kontrakt má i kapitán mládežnické reprezentace

Čtyři naděje českého fotbalu si pojistila pražská Slavia novými smlouvami. Patří mezi ně i kapitán sešívaných mistrů a reprezentace do sedmnácti let Štěpán Beran. Slavia se tak ještě před startem mistrovství Evropy opravdu činí.

Publikováno

dne

Čtyři naděje českého fotbalu si pojistila pražská Slavia novými smlouvami. Patří mezi ně i kapitán sešívaných mistrů a reprezentace do sedmnácti let Štěpán Beran. Slavia se tak ještě před startem mistrovství Evropy opravdu činí.

300 Kč + až 50.000 Kč od Fortuny

Za kolik si zahraješ tolik dostaneš

Vsadit si
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

I po konci klubové sezony pracují kanceláře pražského Edenu na plné obrátky. V posledních dnech se přitom zajišťovala především budoucnost, protože Slavia podepsala nové smlouvy hned se čtyřmi nadějnými fotbalisty.

Nejstarším z nich je čerstvě osmnáctiletý obránce Mikuláš Konečný, který svou kariéru spojil s červenobílými barvami na další čtyři roky. Největším úspěchem je pro Konečného zatím mistrovský titul v kategorii U17 z předminulého ročníku.

„Pocity po podpisu jsou skvělé. Děkuji za důvěru, kterou do mě Slavia vložila. Doufám, že všechno bude pokračovat čím dál lépe. Přechod mezi dospělé byla těžká zkouška. Je to hlavně více fyzicky náročné, jak druhá, tak i třetí liga,“ cituje web sešívaných Konečného slova.

Mistři v kategorii do 17 let

Novou smlouvu má také kapitán úspěšné reprezentace do sedmnácti let Štěpán Beran. Obránce týmu, který na nedávném evropském šampionátu vyhrál základní skupinu a ve čtvrtfinále vypadl s Dánskem, je zároveň mistrem se Slavií v kategorii U17.

Součástí mistrovské sešívané party U17 byl také obránce Martin Kovář. Starty si v uplynulém ročníku připsal navíc i v kategoriích U16 a U18. Zároveň hraje v mládežnické reprezentaci do šestnácti let.

Třetím mistrem do sedmnácti let je další obránce Jáchym Palivec. Někdejší hráč Meteoru Praha se účastnil kvalifikace na Euro do 17 let, ale na závěrečný turnaj na Kypru nemohl kvůli zranění odcestovat.

V zadních řadách tak bude mít Slavia pro příští roky opravdu z čeho vybírat. Jindřich Trpišovský by ve svém týmu jistě rád brzy přivítal dalšího Tomáše Vlčka.

Zdroj: SK Slavia Praha

Reklama

Oblíbené