Spojte se s námi


Chance Liga

Mladý ligový rychlík je na roztrhání! Válčí o něj Plzeň s Libercem, Slovácko zatím náporu ligové špičky odolává

Rychlonohý křídelník je objektem zájmu nejednoho ligového celku, do svých řad by jej chtěli získat jak v Plzni, tak také v Liberci. Slovácko zatím nabídky vytrvale odmítá a žádá za svůj klenot ještě vyšší sumu.

Publikováno

dne

Rychlonohý křídelník je objektem zájmu nejednoho ligového celku, do svých řad by jej chtěli získat jak v Plzni, tak také v Liberci. Slovácko zatím nabídky vytrvale odmítá a žádá za svůj klenot ještě vyšší sumu.

350 Kč zdarma s promo kódem: BIGPROMOCZ

dalších 3000Kč za vklad + free spiny

VYUŽÍT PROMO KÓD
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Pavel Juroška během uplynulého ročníku zaujal svými výkony natolik, že mu Slovácku už začíná být pomalu malé. Nejdříve to vypadalo, že se upíše plzeňské Viktorii.

Z chystaného přestupu však nakonec sešlo, tedy alespoň prozatím. Viktoriáni mají o dvaadvacetiletého hráče stále eminentní zájem a budou podnikat další kroky.

Konkurencí je jim ale liberecký Slovan, který už nabídl Slovácku částku pohybující se mezi dvanácti až třinácti miliony korun. Ta byla však smetena ze stolu.

Vedení celku z Uherského Hradiště si svou vycházející hvězdu opravdu považuje a požaduje za ni částku, která je prý v jeho ideálních představách ještě mnohem vyšší.

Juroška má raketový potenciál, jen je potřeba ho správně využít

Juroška se každopádně nemusí o svou budoucnost obávat, do svého týmu by jej bral pomalu každý ligový klub. Plzeň s Libercem nemusí být jedinými zájemci.

Baníkovský odchovanec letos nastoupil za Slovácko ke dvaatřiceti ligovým kláním, ve kterých si na své konto připsal pět vstřelených gólů a jednu asistenci.

Jeho výkony sice zatím nejsou úplně konzistentní, když v některém zápase podá fantastický výkon a v jiném se mu nevede podle představ. To ale souvisí i s jeho stále nízkým věkem.

Především pokud se naučí být klidnější a přesnější v zakončení, bude z něj možná už brzy ligová hvězda. A v Plzni i v Liberci jsou si tohoto faktu velmi dobře vědomi.

Zdroj: inFotbal, 1. FC Slovácko

Reklama

Oblíbené