Spojte se s námi


Chance Liga

Z Plzně do Liberce! Slovan hlásí další posilu. Ta má nahradit oporu, kterou Kováčovi a spol. přetáhl Baník

Mladý zadák míří z Viktorie Plzeň do libereckého Slovanu. V týmu, který od nové sezony povede trenér Radoslav Kováč, má nahradit beka, jenž se rozhodl pro odchod do konkurenčního Baníku Ostrava.

Publikováno

dne

Mladý zadák míří z Viktorie Plzeň do libereckého Slovanu. V týmu, který od nové sezony povede trenér Radoslav Kováč, má nahradit beka, jenž se rozhodl pro odchod do konkurenčního Baníku Ostrava.

300 Kč + až 50.000 Kč od Fortuny

Za kolik si zahraješ tolik dostaneš

Vsadit si
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Liberec hlásí další posilu pro příští ligový ročník. Stane se jí Josef Koželuh, kmenový hráč plzeňské Viktorky, který strávil poslední sezonu a půl na hostování ve Zbrojovce Brno.

Český reprezentant do jednadvaceti let ve Slovanu podle inFotbalu nahradí pravého obránce Michala Fukala, jenž bude od nového ročníku působit v ostravském Baníku.

Za Brno odehrál Koželuh za sezonu a půl třiatřicet soutěžních duelů, v nichž se do statistik zapsal dvěma vstřelenými brankami, k nimž si připsal také dvě asistence.

Pro Liberec se jedná o třetí letní posilu. Natrvalo do klubu přestoupil stoper Sparty Praha Dominik Plechatý, jenž poslední dva roky pod Ještědem hostoval. Ze Slavie Praha má přijít Marek Icha.

V Plzni Koželuh šanci nikdy nedostal, svůj talent bude proto rozvíjet v Liberci

Icha naposledy hostoval v Pardubicích, kde se mu velmi dařilo, a tak si jej jeho bývalý kouč Kováč vybral i do Liberce. Zájem o jeho služby hlásila také Plzeň.

Koželuh za A-tým Viktorie nikdy nehrál. Nastupoval v minulosti pouze za B-tým a nižší věkové kategorie. Jde o talentovaného mladého hráče s velkým potenciálem.

Dříve Koželuh hostoval vedle Zbrojovky ještě ve Viktorii Žižkov a v Chrudimi. Ve Fortuna lize dosud odehrál osm utkání, a to právě v dresu brněnského klubu.

Liberečtí chtějí pod novým majitelem Ondřejem Kaniou vybudovat silný, na mladých hráčích postavený mančaft, který bude pravidelně hrát v evropských pohárech.

Zdroj: inFotbal, FC Slovan Liberec, FC Viktoria Plzeň

Reklama

Oblíbené